Bijlagen

Updated by Leigh Hutchens

Het is mogelijk om bijlagen toe te voegen voor een werknemer in Personen details. Dit stelt u in staat om relevante documentatie voor die werknemer te associëren, zoals een arbeidsovereenkomst, een certificering, enz.

Lijst met bijlagen

Wanneer u naar het einde van het zijpaneel Personen details scrolt, ziet u een sectie genaamd "Bijlagen". Als er bijlagen zijn geüpload voor de werknemer die u bekijkt, ziet u het aantal geüploade bijlagen tussen haakjes.

Breid de sectie uit om de naam van de geüploade bijlagen te zien.

Bijlagen uploaden

Wanneer u naar het einde van het zijpaneel Personen details scrolt, ziet u een plusteken wanneer u de bijlagen sectie uitklapt.

Klik op het plusteken en er verschijnt een nieuw pop-upvenster.

• Klik op bestand selecteren om een bestand te kiezen om te uploaden (maximaal 20 MB).
  • Geef het bestand een naam (optioneel en maximaal 50 tekens).
  • Schrijf een opmerking voor het bestand (optioneel en maximaal 150 tekens).
  • Klik op opslaan en het bestand wordt geüpload naar Personen details.

Als u ervoor kiest om het bestand geen naam te geven, tonen we de daadwerkelijke bestandsnaam in de lijst.

Om bijlagen te uploaden, heeft u schrijf toegang nodig op de bijlagen toestemming.

Bijlagen bewerken

Wanneer u de bijlagen sectie onderaan de Personen details opent, ziet u een icoon om de naam en het commentaar van een eerder geüploade bijlage te bewerken.

Klik op het icoon en de naam, en er opent een nieuw paneel waar u kunt kiezen om de naam en het commentaar voor de geüploade bijlage te bewerken

Bijlagen downloaden

Wanneer u de bijlagen sectie onderaan de Personen details opent, ziet u een icoon om een eerder geüploade bijlage te downloaden.

Klik op het icoon om de bijlage te downloaden.

U heeft schrijf toegang nodig op de Bijlage toestemming om bijlagen te kunnen bewerken en downloaden.

Bijlagen verwijderen

Om een bijlage te verwijderen, klikt u op het prullenbak icoon naast de naam.

Er verschijnt een pop-up om te bevestigen dat u het bestand wilt verwijderen. Klik op OK als u het bestand wilt verwijderen.

Let op dat zodra u een bestand heeft verwijderd, het volledig is verwijderd en herstel niet mogelijk is.

Toestemming voor bijlagen

Bekijk de toestemming om te zien wat bepaalt wat u mag doen met bijlagen.

Dit is een subtoestemming voor Persoonsgegevens. Om de toestemming voor bijlagen te kunnen zien, heeft u ten minste leestoegang tot Persoonsgegevens nodig. De toestemming wordt standaard ingesteld op dezelfde toegang als die u heeft voor Persoonsgegevens.