Frontline Portal - Bekijk en neem deel aan Verhalen

Updated by Daniel Sjögren

Ga naar de Stories landingspagina om bestaande verhalen te bekijken waar je aan wilt deelnemen.

Klik op een verhaalkaart om gedetailleerde informatie over een specifiek verhaal te zien, zoals beschrijvingen, tags, verzenddatum/tijd, lezerspubliek en betrokkenheid, enz.

Lezerspubliek en betrokkenheid

Om het lezerspubliek en de betrokkenheid bij een verhaal te bekijken, klik je op de knop Bekijk betrokkenheidsstatistieken onderaan de gedetailleerde weergave van het verhaal.

Hiermee kun je zien wie je verhaal heeft gelezen en ermee heeft geëngageerd.

Lezerspubliek en betrokkenheid - verschil in gebruikersrollen

Afhankelijk van de gebruikersrol die je hebt in je setup, kan de functionaliteit voor lezerspubliek of betrokkenheid verschillen.

Voorbeeld:

• HQ-gebruiker: Een HQ-gebruiker kan het lezerspubliek en de betrokkenheid van het publiek bij een verhaal bekijken door op de knop Bekijk betrokkenheidsstatistieken onderaan de gedetailleerde weergave van het verhaal te klikken.
  • Winkelgebruiker: Een winkelgebruiker kan het lezerspubliek en de betrokkenheid vanuit hun winkel bekijken bij een verhaal, door op de knop Bekijk betrokkenheidsstatistieken onderaan de gedetailleerde weergave van het verhaal te klikken.