Frontline Portal - Maak een nieuwe taak aan

Updated by Daniel Sjögren

Aan de slag

Klik op het + icoon in de kop om te beginnen.

Kies Taak.

Ontdek meer over Sjablonen.

U wordt gevraagd uw taak een naam te geven. U kunt dit later indien nodig wijzigen.

Beschrijving

Vervolgens wordt u naar het scherm Taak aanmaken geleid. Hier kunt u de naam van uw taak verder aanpassen en beginnen met het opnemen van alle belangrijke informatie.

Voer een taakbeschrijving in. Gebruik dit om de taak in meer detail uit te leggen.

U kunt uw beschrijving opmaken, inclusief de mogelijkheid om:

• Verschillende opmaakopties (incl. tekstgrootte, tekstkleur)
  • Links toevoegen
  • Afbeeldingen invoegen
  • Video's insluiten (van .mp4-bestand of van YouTube)

Bijlagen

Voeg bijlagen toe om uw taak te ondersteunen.

U kunt hier de meeste soorten bestanden toevoegen, maar als u afbeeldingen, bestanden of meerbladige PDF-bestanden toevoegt, kunnen de ontvangers deze bestanden binnen de taak bekijken zonder ze te hoeven downloaden

Taakopties

Vervaldatum: Wanneer moet de taak voltooid zijn?

Wanneer je een Vervaldatum toepast op een taak, activeert dit het automatisch vervallen van de taak, zodat deze 30 dagen na de vervaldatum verborgen wordt voor winkels. De taak blijft in dezelfde Verzameling maar is standaard verborgen; hij kan zichtbaar worden gemaakt door de optie 'vervallen' te selecteren in de filters sectie. Het toevoegen van een vervaldatum aan taken helpt om dashboards schoon en relevant te houden voor ontvangers.

Goedkeurders: Zie hieronder

Uploads: Als u wilt dat de taakontvangers foto's of bestanden uploaden wanneer ze deze taak voltooien, vink dan dit vakje aan. Ze kunnen de taak niet voltooien totdat ze iets uploaden!

U kunt hier ook goedkeurders toevoegen als u wilt dat hun uploads worden onderworpen aan een beoordelings- en goedkeuringsproces.

Prioriteit: Moet deze taak worden gemarkeerd als een hoge prioriteit?

Categorie en Grootte: Voeg de Categorie en Grootte van de taak toe om ontvangers te begeleiden.

Verzenddatum: U kunt een toekomstige publicatiedatum instellen voor de taak als u deze niet onmiddellijk wilt verzenden.

Herhaaldelijk verzenden: U kunt uw taak instellen als terugkerend als u wilt dat deze zich herhaalt.

Als u een toekomstige tijd/datum kiest om uw taak te verzenden, vindt u deze taak in de 'Gepland' sectie van uw dashboard totdat deze is verzonden. Ontdek meer over Geplande Data.

Geadresseerden

Kies naar wie de taak moet worden verzonden:

Je kunt je doelgroep selecteren op winkels (individuele, verzamelingen winkels of alle), specifieke personen, roltype, specifieke groepen, groepstypes of uit reeds opgeslagen doelgroepen. Als je geen doelgroep toevoegt, wordt de taak opgeslagen in je concepten.

• Type winkel/groep: Gebruik de zoekfunctie of navigeer door je hiërarchie. Als je een taak naar een winkel of een groep (een groep kan een regio of district zijn) stuurt, kan iedereen binnen die winkel of groep de taak ophalen en voltooien. Als je maar 1 gebruikersaccount hebt in elke winkel, raden we aan om de taak naar Stores te sturen in plaats van naar People. De taak wordt automatisch toegewezen aan de winkelaccount.
  • Specifieke personen: Als je deze methode selecteert, kun je in je organisatie zoeken naar specifieke personen en alleen die personen toevoegen aan je publiek.
Als u naar een groep stuurt, kan een gebruiker uit die groep de taak doorsturen naar winkels of groepen onder hen in de hiërarchie.
Klik hier voor meer informatie over soorten ontvangers/toehoorders.

Goedkeurders

Als u wilt dat taakinzendingen door uzelf of iemand anders (of meerdere goedkeurders) worden goedgekeurd.

Als u goedkeurders selecteert, moet u ook 'Uploads vereist' instellen (zie Taakopties hierboven) op aan. Zo niet, dan is er niets voor de goedkeurders om goed te keuren!

• U kunt zelf kiezen wanneer u de goedkeurder van een taak selecteert.
  • U kunt ook op het + icoon klikken om goedkeurders toe te voegen die de taakinzendingen moeten goedkeuren.
Goedkeurders kunnen alleen taakinzendingen ondertekenen die zijn ingediend door winkels/groepen in hun 'tak' van de hiërarchie. Bijvoorbeeld, als het wereldwijde hoofdkantoor taken naar alle wereldwijde winkels stuurt, kunnen ze hier alle landenmanagers als goedkeurders selecteren en het systeem zal de inzendingen naar de juiste landenmanagers routeren, maar alleen de landenmanager van de VS zal worden gevraagd om de winkel in New York goed te keuren.

U kunt iedereen onder u in de hiërarchie (of op hetzelfde niveau) toewijzen als goedkeurder. Nadat alle goedkeurders zijn geselecteerd, kunt u de volgorde van goedkeuring wijzigen of ervoor kiezen om het goedkeuringstype aan te passen:

• Chain: Alle geselecteerde goedkeurders moeten de indieningen goedkeuren, in de geselecteerde volgorde.
  • Group: Slechts één van de geselecteerde goedkeurders hoeft de taak goed te keuren. Een van de goedkeurders kan de taakindieningen goedkeuren.

Vragen toevoegen aan een taak

Verzenden

Zodra alle noodzakelijke attributen van de taak zijn ingevuld, klikt u op Nu verzenden in de onderste werkbalk om de taak naar de toegewezen personen te sturen.

Uw concepttaken en al hun inhoud worden automatisch opgeslagen terwijl u ze opstelt. U kunt op elk moment terugkeren naar concepten. Ontdek meer over het beheren van concepten.
Afhankelijk van uw toegangsniveau kunt u mogelijk alleen een taak 'Indienen'. Taken die u indient, worden beschikbaar gesteld aan taak 'Editors' die ze kunnen beoordelen en naar ontvangers kunnen sturen. U kunt deze indieningen bekijken in uw sectie Concepten.
 Als u denkt dat u in de toekomst vergelijkbare taken moet verzenden, kunt u uw werk opslaan als een sjabloon. Meer informatie over Sjablonen.