Inleiding toegangsrechten

Updated by Leigh Hutchens

Verschillende Quinyx-gebruikers hebben mogelijk toegang nodig tot verschillende delen van de applicatie. Met toegangsrechten biedt Quinyx u een eenvoudige manier om gebruikersmachtigingen te configureren die voldoen aan de behoeften van individuele gebruikers.

Het is eenvoudig om toegangsrechten te openen. Klik gewoon op Accountinstellingen.

Lees meer over Accountinstellingen, Organisatie, Rolbeheer en Functionaliteitsgroepen. U kunt ook meer leren in onze Veelgestelde vragen over rollen en toegangsrechten.

Bekijk een korte videotutorial hier!