Wat moeten supergebruikers weten?

Updated by Leigh Hutchens

De verantwoordelijkheden van een Superuser omvatten het bezitten van de configuratie van Quinyx en het begrijpen van de setup. Een Superuser heeft de mogelijkheid om alle wijzigingen met betrekking tot configuratie te beheren.

Houd er rekening mee dat er geen programmeervaardigheden vereist zijn om Quinyx te configureren.

U kunt de configuratie indien nodig wijzigen, toevoegen of bijwerken, waaronder:

Lees hier nog meer over het configureren van Quinyx.