Versie 0133

Updated by Daniel Sjögren

Releasedatum 4 mei 2022

Nieuwe functionaliteit

Beschikbaarheid

We zijn terug met wat meer verbeteringen aan onze nieuwe beschikbaarheidsfunctionaliteit (lees meer over beschikbaarheid in onze vorige release-opmerkingen)! Deze keer hebben we ondersteuning toegevoegd voor het filteren op beschikbaarheid in het schema, ondersteuning voor het zien van de automatische vergrendelingsperiode in het schema en een tooltip voor opmerkingen over beschikbaarheid.

Filter

U vindt nu beschikbaarheid als een selecteerbaar item in het veld E mployee has filter:

Wanneer u beschikbaarheid selecteert in het filterveld, worden alleen werknemers weergegeven die beschikbaarheidsobjecten hebben in de geselecteerde periode.

We hebben ook een selectievakje toegevoegd voor beschikbaarheid aan het einde van het filterpaneel:

Als u deze uitschakelt, wordt de beschikbaarheid volledig uit het schema verwijderd.
Zie periode voor automatische vergrendeling

Om ervoor te zorgen dat managers informatie krijgen over de huidige (en komende) periode voor automatische vergrendeling, hebben we deze informatie toegevoegd aan de planningsweergave . Klik op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteer Beschikbaarheid automatisch vergrendelen :

Een pop-up toont de huidige periode van automatische vergrendeling en informatie over de komende periode van automatische vergrendeling, evenals wanneer de automatische vergrendeling zal plaatsvinden:

Knopinfo voor opmerking over beschikbaarheid

Wanneer je de muisaanwijzer over een beschikbaarheidsobject met een opmerking in de planning beweegt, geeft Quinyx de opmerking nu weer in een tooltip:

Aantal medewerkers in Schema en Basisschema

Op veler verzoek hebben we een overzicht toegevoegd van het aantal werknemers dat momenteel respectievelijk in het schema en in het basisschema wordt weergegeven:

Deze telling is handig wanneer u snel een idee wilt krijgen van het aantal werknemers dat u momenteel in uw schema of basisschema bekijkt.

voorbeeld 1

U wilt gewoon zien hoeveel mensen er vandaag in totaal op uw locatie werken, dus u navigeert naar de dagweergave en zorgt ervoor dat de enige aangevinkte filtergroepen ploegen, taken en stoten zijn en dat Items in huidige weergave is geselecteerd in de Werknemer heeft veld.

Voorbeeld 2

U wilt zien hoeveel mensen momenteel afwezig zijn op uw locatie in de momenteel bekeken periode, dus u selecteert Items in de huidige weergave en schakelt alle filtergroeperingen uit, behalve afwezigheden.

Het aantal werknemers wordt weergegeven, ongeacht de weergavemodus - dag, week, maand of aangepast - en houdt rekening met eventuele filters die zijn toegepast. Het is altijd zichtbaar, maar wordt niet weergegeven als u een heel klein scherm gebruikt, zoals dat van een mobiel apparaat.

Updates en prestatieverbeteringen

• Bijgewerkte toegangsrechten voor Integrations-inloggegevens en Integrations API-sleutels .

Bugfixes

• Er is een probleem opgelost met batchacties in de planningsweergave wanneer bepaalde filters waren geselecteerd en de geselecteerde filters niet correct werden toegepast.
  • Er is een probleem opgelost waarbij inactieve werknemers zichtbaar waren in het rapport Afwezigheidspercentage .
  • Een probleem opgelost dat een ongeldige waarschuwing opleverde dat de nominale uren van een werknemer voor de geplande periode werden overschreden terwijl dit niet het geval was bij het uitrollen van een basisrooster.
  • Er is een probleem opgelost waarbij een onjuiste delta voor werknemersstatistieken werd weergegeven met de melding -0.0 wanneer de weergave was ingesteld op geselecteerde periode onder Weergaveopties > Berekeningsperiode werknemerstatistieken > Geselecteerde periode .
  • Een probleem opgelost dat ten onrechte de waarschuwing Niet beschikbaar volgens afspraak produceerde bij het selecteren van een werknemer voor een niet-toegewezen dienst terwijl de dienst niet daadwerkelijk plaatsvond tijdens de periode van onbeschikbaarheid van de werknemer.
  • Gedeeltelijk een probleem opgelost waarbij uw Schema-filterselecties opnieuw werden ingesteld als gebruikers binnen vijf seconden na het maken van filterselecties hun browser opnieuw laadden of het browsertabblad sloten. Houd er rekening mee dat dit probleem helaas tot nader order met tussenpozen zal blijven bestaan, vooral bij grotere Quinyx-groepen, vanwege technische beperkingen.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de loonlijst niet zichtbaar was in het genereren van berichten op het tabblad Analytics .
  • Er is een probleem opgelost waarbij het rapport Salarisdetails (in sommige gevallen) originele in- en uitpriktijden gebruikte in plaats van de werkelijke in- en uitpriktijden.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

SOAP API / Webservice-updates

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten afgeschaft en gepland voor verwijdering.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen, wat betekent dat we een limiet op 10 gelijktijdige oproepen per klant zullen afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren worden eventuele limieten ingebouwd in de API.

Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties .

Geef ons je feedback!

We willen graag dat u ons product beoordeelt op G2, de toonaangevende softwarebeoordelingssite waar duizenden gebruikers beoordelingen schrijven over platforms en tools die ze op het werk gebruiken.

Wanneer gebruikers zoals jij reviews schrijven over Quinyx, helpt dit potentiële klanten en gebruikers de waarde van ons product te begrijpen. Dankzij reviews die we tot nu toe hebben ontvangen, zijn we uitgeroepen tot G2's beste HR-software 2022 .

We zouden uw recensie zeer op prijs stellen. Het duurt slechts ongeveer 5 minuten. En... om u te bedanken voor uw tijd, ontvangt u een Visa of Amazon eGift-kaart ter waarde van $ 25 (of gelijkwaardige lokale valuta).

Kies uit de onderstaande opties om het beoordelingsproces te starten: