Werken met vaardigheden

Updated 8/11/21 by Leigh Hutchens

Vaardigheden worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u de juiste medewerker in een specifieke dienst aan het werk hebt. Als u een vaardigheid aan een werknemer toewijst en die vaardigheid aan een ploegtype koppelt, kunt u ervoor zorgen dat alleen werknemers met de specifieke vaardigheid in ploegen van dat ploegtype kunnen werken.

Vaardigheden vind je in het menu Accountinstellingen onder Vaardigheden. U moet beginnen met het maken van een vaardigheidscategorie. U kunt een afkorting gebruiken, bijvoorbeeld EDU - een afkorting voor onderwijs, EXP - een afkorting voor ervaring, of wat u maar wilt.

Begin door te navigeren naar Accountinstellingen > Vaardigheden > Vaardigheidscategorieën en klik op Toevoegen om een categorie te maken. Lees meer over categorieën van vaardigheden hier .

Als je alle gewenste categorieën hebt gemaakt, ga je naar Vaardigheden en klik je op Toevoegen om je eerste vaardigheid te maken. U zult bij het maken van de vaardigheid merken dat u deze aan een categorie moet koppelen. Er is geen limiet aan het aantal vaardigheden dat je kunt creëren.

Vaardigheden toevoegen aan een ploegtype

Zodra je vaardigheden hebt gemaakt, kun je ze toevoegen aan een ploegtype:

Lees meer over het toevoegen van vaardigheden om verschuiving types hier .

Koppelt vaardigheden aan een medewerker

Je kunt ook vaardigheden aan een medewerker koppelen:

Lees meer over het koppelen van vaardigheden om medewerkers hier .

Filteren op vaardigheden in de planningsweergave

Je kunt filteren op vaardigheden in de planningsweergave om ervoor te zorgen dat je altijd de perfecte mensen in de juiste diensten hebt:

Lees hier meer over het gebruik van API's met betrekking tot instellingen en configuratie.