Frontline Portal - Auto uitloggen FAQ

Updated by Daniel Sjögren

V: De Frontline Portal heeft mij uitgelogd toen ik op mijn pc zat, niet met mijn bedrijfslogin en zonder SSO te gebruiken. Wat is het tijdstip waarop ik automatisch wordt uitgelogd?

A: Wanneer u inlogt op de Frontline Portal via de pc, wordt er een aparte sessiecookie aangemaakt (dus als u vernieuwt, blijft u geauthenticeerd). Deze cookie verloopt na 1 uur.

V: Is er een uitlogtimer bij het gebruik van de Frontline Portal via de Quinyx mobiele apps?

A: Als iemand is ingelogd via SSO in de Quinyx mobiele apps, volgt het de timerinstellingen van SSO. Bij het inloggen via SSO wordt een vernieuwingstoken verzonden dat 30 dagen geldig is.

Als iemand is ingelogd met een wachtwoord, volgt het de timerinstellingen van Quinyx die te vinden zijn in Groepsbeheer > Geavanceerde eenheidsinstellingen > Instellingen.

Houd er rekening mee dat het bovenstaande antwoord ervan uitgaat dat u een alles-in-één klant bent en de Frontline Portal niet als uw enige product gebruikt. Als u een zelfstandige gebruiker bent en de Frontline Portal gebruikt via mobiele apparaten, gelden de instellingen van de browserversie van het product.
Lees meer over de Quinyx uitlogtimer hier.