Instellingen voor Qpayslip

Updated by Leigh Hutchens

Functie-informatie

Het is mogelijk om Qmails (wsdlSendQmail) te taggen die een PDF-loonstrookdocument bevatten met een specifieke naam en het mogelijk te maken om alle loonstroken voor een specifieke werknemer te tonen en te verzamelen op een nieuwe pagina binnen MyPage genaamd Qpayslip. De laatst ontvangen Qpayslip staat altijd bovenaan de pagina.

Parameters die u moet instellen in Request

Unit apiKey van unit card

<apiKey xsi:type="xsd:string">{apiKey}</apiKey>

Verzenden naar werknemer ID

<toPersId>{employeeId}</toPersId>

Onderwerp

Dit wordt aanbevolen om de betaaldatum te zijn om duidelijk te maken wanneer het salaris wordt betaald.

<subject>2020-02-25</subject>

Bijlagen

<attachments xsi:type="flex:MailAttachments" soapenc:arrayType="flex:MailAttachment[]">
<item xsi:type="tns:MailAttachment">
<fileName>testMyPaySlip.pdf</fileName>
<fileContent>JVBERi0xLjMNCjEgMCBvYmoNClsvUERGIC9UZXh0IC9JbW</fileContent>
</item>
</attachments>

<fileName> is de bestandsnaam die wordt weergegeven in Qpayslip. Let op dat u de juiste extensie aan het bestand toevoegt

<fileContent> vertegenwoordigt de versleutelde inhoud van het bestand.

Resultaat

In het onderstaande voorbeeld is de tekst Qpayslip 04 het onderwerp dat is ingesteld door de maker van de loonstrook, en de tekst onder 29 januari 2021 is de datum waarop de loonstrook naar de gebruiker is verzonden; dit wordt altijd weergegeven.