Frontline Portal - Taken dashboard

Updated by Daniel Sjögren

U kunt eenvoudig alle taken bekijken in het taken-dashboard.

Collecties

Taken zijn gegroepeerd in collecties. Om toegang te krijgen tot andere collecties, klikt u op de huidige collectietitel (bijv. Overzicht):

Meer details over elke collectie zijn te vinden hier.

Filter

Klik op het filterpictogram om te filteren op status, prioriteit, vervaldatum en categorieën.

Sorteren

Sorteren is eenvoudig. Klik gewoon op het sorteerpictogram. U kunt sorteren op relevantie, alfabetisch, vervaldatum en ontvangstdatum.

Zoeken

U kunt zoeken door trefwoorden in te voeren. Uw zoekopdracht doorzoekt taaknamen en beschrijvingen.

De resultaten houden rekening met de collectie waarin u kijkt (Overzicht, Aan mij toegewezen, enz.) en eventuele andere filters die u hebt geselecteerd.

Locatie

Om verschillende niveaus van uw organisatorische hiërarchie te verkennen, klikt u op het wereldbolpictogram.

U kunt ook zoeken naar een specifieke winkel of locatie.

Weergave taken-dashboard

De weergave van het taken-dashboard is standaard een raster, met:

• Basisinformatie zoals taaknaam, categorie en vervaldatum
  • Prioriteiten en markers voor achterstallige taken
  • Kopiëren, annuleren en direct meldingen versturen vanaf de kaarten
  • Taakverdelingsoverzicht

Maar u kunt de andere weergaven ook nuttig vinden. U kunt de kalender-, raster- of lijstweergave selecteren. Om dit te openen, klikt u op het weergave-icoon.

Achterstallige taken

Achterstallige taken worden aangegeven door een rode wekker in de linkerbenedenhoek van de kaart.

Als u de taak wilt sluiten, klikt u op de drie puntjes en vervolgens op Verplaats naar Voltooid.

Gearchiveerde gebruikers

Taakkaartindicator

Wanneer ontvangers van de taak zijn gearchiveerd, ziet u een oranje indicator ! aan de linkerbenedenhoek van de kaart.

Let op het volgende:

• Als de bron direct naar gebruikers wordt gestuurd (geldt alleen voor taken op dit moment), annuleer dan de voltooiingen voor die gebruikers.
  • Als de bron niet direct naar gebruikers is ingesteld, doe dan niets (een taak kan bijvoorbeeld nog steeds aan iemand anders worden toegewezen).
Gearchiveerde gebruikerstelling

Een telling in de taakverdeling toont het totale aantal open taken dat vastzit bij gearchiveerde gebruikers. Klik op Taak annuleren voor alle gearchiveerde gebruikers als u de taak wilt annuleren.

Bulk annuleeroptie

Gebruik de bulk annuleeroptie als u snel meerdere taken wilt verwijderen die vastzitten bij gearchiveerde gebruikers.