E-ondertekening

Updated by Leigh Hutchens

E-handtekening is een aanvullende service. Neem contact op met Quinyx Support voor meer informatie over hoe u er toegang toe krijgt.

Arbeidsovereenkomsten kunnen digitaal worden aangemaakt, ondertekend en verspreid via Quinyx. U moet eerst elektronisch ondertekenen in een overeenkomstsjabloon instellen voordat u die sjabloon aan een werknemer koppelt en het ondertekeningsproces start.

Klik hier om meer te lezen over welke machtigingen u nodig heeft om e-ondertekening in te stellen.
U kunt hier meer lezen over het instellen van sjablonen voor e-ondertekening in overeenkomsten.

Nadat u alles heeft geregeld, kunt u de overeenkomst aan een specifieke medewerker koppelen.

1. Ga naar Personen> en selecteer de medewerker voor wie u het e-ondertekeningsproces wilt starten.
  2. Klik op het tabblad Overeenkomsten en selecteer een overeenkomstsjabloon waarvoor u de workflow voor e-ondertekening hebt geconfigureerd:
U kunt kiezen of u een vervaldatum voor de overeenkomst wilt instellen of deze open wilt laten.
  1. Vouw Geavanceerde instellingencategorieën uit> en klik op E-ondertekenen:

1. U kunt Gebruik sjabloon selecteren:

Of u kunt het deselecteren om uw eigen workflow in te stellen:

1. Klik op Opslaan.
  2. U keert terug naar de werknemerslijst waar u nu een sterretje ziet naast de informatie over de overeenkomst van de werknemer, wat aangeeft dat u nu het ondertekeningsproces kunt starten:
  1. Klik op de ster om te starten en u ziet de workflow en de bijbehorende sjabloon:

U heeft de mogelijkheid om een voorbeeld van het bijbehorende PDF-document te bekijken voordat u het proces start. Als u op Voorbeeld PDF-bestand klikt, wordt het document gedownload zodat u het kunt bekijken.

1. Klik op Ondertekeningsproces starten.
  2. Een zandloper geeft aan dat het proces met succes is gestart:
U heeft altijd de mogelijkheid om het ondertekeningsproces in te trekken en te beëindigen.
  1. Zodra het ondertekeningsproces is voltooid, wordt de zandloper vervangen door een groen vinkje gevolgd door een pdf-symbool (als er een pdf is gekoppeld):
  1. Door op het groene vinkje te klikken, krijgt u de mogelijkheid om een nieuw e-ondertekeningsproces te starten:

terwijl het klikken op het "PDF" -symbool de ondertekende overeenkomst downloadt naar het apparaat dat u momenteel gebruikt:

Wanneer Scrive wordt gebruikt en de weergavemethode niet standaard is (bijvoorbeeld BankID, sms, enz.), Worden mensen die zich aanmelden bij de ondertekeningsstroom doorgestuurd naar https://www.quinyx.com/web/contract-confirmation in plaats van naar https: //web.quinyx.com .
Raadpleeg Overeenkomstsjablonen - E-ondertekening voor meer informatie.