Frontline Portal - Vragen toevoegen aan een formulier

Updated by Leigh Hutchens

U moet ook 'Creëer een nieuw formulier' raadplegen voor bredere richtlijnen over het maken en verzenden van formulieren.

Veel verzonden formulieren vereisen dat winkels/ontvangers aanvullende informatie terugsturen en/of vragenlijsten invullen. Daarom kunt u vragen toevoegen aan elk formulier dat u besluit te maken.

Als u vragen aan een formulier wilt toevoegen, begint u door op de knop Vraag toevoegen onderaan het formulier te drukken.

Vraagtypen

Verschillende eenvoudige elementen kunnen aan een formulier worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de juiste informatie op de gemakkelijkste manier wordt verzameld, ongeacht het doel van het formulier.

Korte antwoorden

Vang korte antwoorden op.

Voorbeeld: Wat is het best verkopende item in uw winkel?

Paragraaf

Vang langere antwoorden op.

Voorbeeld: Vertel ons wat u vond van de laatste campagne?

Meerkeuze

De gebruiker die een formulier indient, kan EEN van de gegeven opties selecteren.

Voorbeeld: Wat is het meest populaire shirt in uw winkel? (geleverde opties)

Voeg 'Anders' toe om ontvangers in staat te stellen aangepaste antwoorden toe te voegen.
Selectievakjes

De gebruiker die een formulier indient, kan MEERDERE van de gegeven opties selecteren.

Voorbeeld: Welke van deze concurrenten zijn in de buurt van uw winkel gevestigd? (selecteer alle die van toepassing zijn)

Voorbeeld: Brandveiligheidscontrole

In dit geval zullen de selectievakjes dienen als een checklist voor de winkel/ontvanger om hun voortgang bij te houden op de verschillende onderdelen van het formulier.
Datum

Kies uit een datumkiezer.

Voorbeeld: FORMULIER VOOR NIET-VOORRAADBESTELLING - Wanneer wilt u deze items ontvangen?

Bestanden uploaden

Verzoek of dwing indieners om bestanden te uploaden ter ondersteuning van hun indiening.

Voorbeeld: RISICOANALYSE - Upload foto's van alle branduitgangen.

Inhoud

Voeg inhoud toe ter ondersteuning van het begrip en de voltooiing van het formulier. Het kan worden gebruikt om snelle introducties toe te voegen of om koppen te maken voor verschillende secties in lange taken.

Voorbeeld: FORMULIER VOOR BRANDVEILIGHEIDSCHECK - Inleiding om uit te leggen hoe de controle moet worden uitgevoerd.

Voorbeeld: NIET-VOORRAADBESTELLING - Afbeeldingen en beschrijvingen van items die besteld kunnen worden.

Voorbeeld: RAPPORT GEZONDHEID EN VEILIGHEID - Brandgedeelte, Val van hoogte gedeelte,....

Code Scanner

Vraag om een barcode of QR-code.

Voorbeeld:

Vraagelementen

Sleep en plaats om vraagelementen rond het formulier te verplaatsen.

Verplichte of optionele elementen.

Elementen verwijderen.