Frontline Portal - Kalenderweergave

Updated by Victor Jespersen

De Kalenderweergave is een eenvoudige, visuele manier om alle tijdgevoelige activiteiten te bekijken (bijvoorbeeld taken met deadlines). Winkels kunnen snel zien welke taken nog moeten worden uitgevoerd en wanneer.

Dit geeft een overzicht van hoeveel regio's en winkels op een bepaald moment "op hun bord hebben".

Toegang tot de kalender

Selecteer vanuit uw dashboard het Kalender icoon om naar de kalenderweergave te schakelen.

• Al uw menu's aan de linkerkant, filters, zoekopdrachten en organisatorische details zijn nog steeds beschikbaar in deze weergave.
  • Klik op een vereenvoudigde taakkaart om meer gedetailleerde informatie over een bepaalde taak te bekijken.
  • Navigeer tussen weken met behulp van de linker- en rechterpijlen.
  • De knop Deze week brengt u terug naar de huidige week.