Versie 384

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 23 september 2020

Hoi! Zoals je wellicht weet, zijn we druk bezig met het bouwen van Neo, een compleet nieuwe webinterface voor managers. Neo vervangt Classic eind dit jaar, dit valt samen met het moment dat alle grote moderne browsers de ondersteuning voor Adobe Flash zullen laten vallen. Tot die tijd schakelen we bepaalde weergaven uit in Classic om managers aan te moedigen de verbeterde versie van de weergave in Neo te gebruiken.

Deze wijziging heeft ook invloed op de manier waarop we bugs in Classic behandelen totdat deze met pensioen gaat. Kortom, we zullen geen bugs in Classic onderzoeken of oplossen, tenzij ze een directe impact hebben op de uitkomst van de salarisadministratie zoals gedefinieerd in onze Service Level Agreement (SLA).

In plaats daarvan zullen we onze inspanningen concentreren op de Neo-roadmap en functielijst om de gebruikerservaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat Neo zo snel mogelijk functionaliteit biedt die verder gaat dan de mogelijkheden van Classic.

Lees meer over de Neo-roadmap en de lijst met functies hier.

Nieuwe functionaliteit

"Aftellen" -melding

Vanaf deze release tonen we een aftellende melding bovenaan de pagina om gebruikers eraan te herinneren dat Classic binnenkort zal worden uitgeschakeld. Het linkt naar het Welkom bij Neo! HelpDocs-artikel dat een overzicht van Neo geeft en uitlegt hoe je kunt upgraden.

Updates en prestatieverbeteringen

Op dit moment niets.

Bugfixes

• Correctie van de dag verzuim afhandeling in een specifiek geval in de volgende payrollsystemen. Dit deed zich voor bij deeltijds verzuim op de ene dag en voltijds verzuim op een andere dag in één verlofaanvraag.
    • Kontek Lön
    • Crona Lön
    • Crona Extra
    • Kontek Lön Tid
    • Kontek Lön Kostnadställe
  • Correctie in Webpunch met betrekking tot gebruikers die niet de mogelijkheid hebben om een ongeplande klokactie uit te voeren bij het inklokken op een nieuwe dag.
  • Correctie van misleidende foutmelding bij het bijwerken van “rapporteerd aan” via wsdlUpdateEmployees wanneer gedefinieerde werknemer geen managerrol heeft (bijv. Personeelscategorie met sectiemanager of hoger)

API- / webservice-updates

MinOccurs = 0 toegevoegd aan niet-vereiste elementen in:

• wsdlUpdateWerknemers
  • wsdlGetDistricts
  • wsdlUpdateEmployeeSkills
  • wsdlUpdateSkills

wsdlUpdateAbsence: correctie om standaardwaarden uit de database te retourneren in plaats van null voor het volgende indien niet ingesteld in het verzoek:

• isPreliminary (0 = standaard false),
  • goedgekeurde betaling (1 = waar als standaard)
  • sickLevel (standaard 1 = 100%)

De volgende SOAP API-eindpunten worden stopgezet en verwijderd uit Quinyx WFM medio januari 2021 (gepland voor 2021/01/13)

• 7.3 wsdlGetUserDefinedFields
  • 7.4 wsdlUpdateUserDefinedFields
  • 7.5 wsdlGetUserDefinedFieldValues
  • 7.6 wsdlUpdateUserDefinedValues
  • 7.7 wsdlGetUserDefinedShifts
  • 7.8 wsdlUpdateUserDefinedShifts
  • 5.2 wsdlUpdateCrmCustomers
  • 5.4 wsdlUpdateCrmRoles
  • 5.5 wsdlUpdateCrmOrders
  • 5.6 wsdlGetCrmDecisions
Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. Je kunt nog meer informatie over webservices vinden hier.
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand te laten groeien, hebben we besloten om beperkingen op het gebruik van onze API's toe te voegen. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen. We volgen momenteel het gebruik van onze API's om te bepalen welke beperkingen nodig zijn om de prestaties in de loop van de tijd te garanderen. De eerste limiet heeft betrekking op het aantal gelijktijdige oproepen dat wordt ingesteld op 5. Je kunt antwoordcode 429 verwachten als je deze limiet overschrijdt. We zullen je informeren wanneer deze limiet en eventuele aanvullende limieten zullen worden afgedwongen in komende release-opmerkingen, zodat je tijd heeft om de nodige wijzigingen aan te brengen.