Time Trackers

Updated by Leigh Hutchens

Time Trackers is een unieke Quinyx-term. Het is een functie om uren, minuten of dagen bij te houden. Bijvoorbeeld, u kunt dit gebruiken om vakantiebalansen, inhaalvrije tijd of flexibele werktijd bij te houden. Werknemers kunnen Time Trackers gebruiken om hun balansen te controleren in zowel de Tijdkaart als de app.

Klik hier om meer te weten te komen over praktische voorbeelden van Time Trackers.

Bekijk Time Tracker-balans

Het is mogelijk om de Time Tracker-balans te bekijken en transacties handmatig bij te werken in Quinyx. U kunt Time Tracker-balansen zien wanneer:

1. U afwezigheidsaanvragen beheert:
  1. U een afwezigheid toevoegt of bewerkt:
  1. U een Tijdkaart bekijkt:

U kunt Time Tracker-balansen aan de rechterkant van de Tijdkaart bekijken:

Als er een drempel is gedefinieerd op de Time Tracker, informeren we hierover per Time Tracker.

Decimalen

Het is mogelijk om het aantal decimalen aan te passen waarmee de Time Tracker-balans van uw werknemers wordt weergegeven.

Om uw decimalen aan te passen, gaat u naar Accountinstellingen > Time Trackers > Time Trackers bewerken > Decimalen. Dit veld wordt gebruikt in de Tijdkaart, het Afwezigheidspaneel en het Afwezigheidsaanvraagpaneel.

Bekijk alle Tijdtrackers voor een bepaalde periode

In de Roosterview, klik op de drie puntjes naast de naam van de werknemer en klik op Tijdkaart:

In Tijdtrackertransacties, pas de periode aan en klik op de

(vernieuwen) knop om Tijdtrackertransacties te zien.

Voeg handmatig een Tijdtrackertransactie toe

Klik op + om zelf een Tijdtrackertransactie toe te voegen:

Voeg nieuwe Tijdtrackerinformatie toe:

• Tijdtracker: Inhaalrust, Geplande vakantie, Vakantiedagen, Feestdag, Flexibele werktijd, Ziekteverlof, Actieve overeenkomst.
  • Datum: U kunt verleden, huidige of toekomstige data toevoegen.
  • Aantal: Hoeveelheid.

Bewerk of verwijder een Tijdtrackertransactie

Bewerk

Om een bestaande Tijdtrackerinvoer te bewerken, klik op het bewerkingsicoon:

Pas de informatie aan indien nodig:

Verwijder

Het verwijderen van een invoer is eenvoudig. Klik gewoon op het prullenbakicoon. Klik ja om de verwijdering te bevestigen.

Tijdtracker-toestemming

U kunt lees-, schrijf- en geen toegangsrechten beheren voor Tijdtrackertransacties en saldi voor elk van uw rollen. U kunt de Tijdtracker-toestemming vinden onder Accountinstellingen > Rolbeheer > Rol bewerken, onder de Planning kop:

Lees meer over Tijdtracker-rapporten hier en het instellen van Tijdtrackers in een overeenkomstsjabloon hier.

Als een transactie via de API is verzonden, kunt u deze wissen met behulp van replaceTimeTracker. Hiermee wordt de Tijdtracker-transactie met dezelfde trackerId en datum vervangen door de nieuwe waarde. Deze optie kan worden gebruikt om alle handmatige transacties op één dag te verwijderen. Stel deze optie in op true), stel 'operation' in op 1, 'value' op 0.0 en stel 'date' in
Lees meer over het gebruik van API's met betrekking tot Tijdtrackers hier.