Frontline Portal - Scoren

Updated by Leigh Hutchens

Bij het toevoegen van een vraag heeft u de mogelijkheid om aan te geven welk antwoord juist is.

Er zijn een paar instellingen bij het gebruik van de score-optie voor vragen. Standaard kan een gebruiker een onjuist antwoord indienen, waarna hun inzending een score krijgt, bijvoorbeeld 9/10 - 90%.

U kunt ervoor kiezen om de schakelaar aan te laten staan, zodat gebruikers hun resultaat kunnen zien, of om deze uit te schakelen zodat alleen het management dit kan zien.

Lees meer over het toevoegen van vragen aan een taak. hier.