Frontline Portal - Wachtwoord resetten

Updated by Daniel Sjögren

Gebruikers met de functierol Staff Manager kunnen het wachtwoord en de vervaldatum van het wachtwoord van werknemers in hun groep en daaronder bijwerken.

Om het wachtwoord van een werknemer te resetten:

1. Log in als een gebruiker met Staff Manager rechten.
  2. Klik op het instellingenpictogram linksboven.
  3. Klik op Gebruikersbeheer.
  4. Zoek en selecteer de gebruiker waarvoor u het wachtwoord wilt resetten.
  5. Voeg het wachtwoord toe.
  6. Indien nodig, bewerk de vervaldatum van het wachtwoord (als u wilt dat de gebruiker zijn wachtwoord opnieuw moet instellen bij de volgende keer inloggen of op een specifieke datum en tijd).
  7. Klik op Opslaan.

Gebruiksscenario

Als uw Quinyx Frontline Portal gebruikersnaam een werknemers-ID is (en SSO niet is geïmplementeerd), kunt u het wachtwoord niet bijwerken via de gebruikelijke methode. In dit geval kunnen Staff Manager gebruikers de wachtwoorden van gebruikers bijwerken vanuit de Instellingen sectie binnen de applicatie.

Als u een Quinyx-supergebruiker bent en u meer werknemers toestemming wilt geven voor de functie Staff Manager, kunt u dit aanvragen via Quinyx Ondersteuning.