Meld u aan voor de release-opmerkingen van Quinyx

Updated by Leigh Hutchens

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste Quinyx-functionaliteit? Meld u hier aan om tweewekelijkse e-mails te ontvangen met een link naar de nieuwste release-opmerkingen!

De tweewekelijkse e-mail heeft een directe link naar de nieuwste release-opmerkingen, zodat u altijd op de hoogte bent van nieuwe functionaliteit en prestatieverbeteringen.

Maak je geen zorgen, je kunt je op elk moment uitschrijven door op de knop Afmelden te klikken.

U kunt precies bepalen welke e-mails u wilt ontvangen onder Voorkeuren beheren .

Hier vind je altijd release notes!