Frontline Portal - Chatten over een taak

Updated by Leigh Hutchens

U kunt een bericht toevoegen aan de Chat via het berichtenveld onderaan de gedetailleerde weergave van een taak.

Het Chatkanaal kan worden gebruikt om uw eigen notities bij te houden over een taak of om te communiceren met anderen.

Om iemand te taggen, typt u eenvoudigweg @ - dit activeert een klein menu dat automatisch wordt weergegeven en een lijst met gebruikers toont die u kunt taggen. De lijst toont alleen de eerste 5 resultaten. U moet de eerste paar tekens van hun naam typen om de gewenste gebruiker te vinden, als ze niet direct verschijnen.

U kunt een antwoord toevoegen op een specifieke opmerking. Er is een 'Antwoord'-actie bij elke opmerking, of als er al antwoorden zijn, kan de gebruiker de antwoordketen openen en direct typen in het antwoordberichtenveld dat wordt geopend. Om terug te keren naar het invoeren van reguliere opmerkingen, moet u op 'Verberg antwoorden' klikken.

Wanneer u met uw cursor over uw opmerking beweegt, verschijnt er een potloodpictogram. Wanneer u erop klikt, kunt u uw opmerking of antwoord bewerken.

Als u in plaats daarvan op het prullenbakpictogram klikt, krijgt u een bevestigingsbericht waarin wordt gevraagd of u de opmerking echt permanent wilt verwijderen.

U ontvangt een melding wanneer er een nieuwe chat naar u wordt verzonden.

Hint! U kunt ook toegang krijgen tot de chat vanaf de taakoverzichtspagina! Zie hieronder: