Waarschuwingen

Updated by Daniel Sjögren

Deze instellingen bepalen welk type waarschuwingen in de roosterview binnen uw organisatie gebruikt moeten worden. Wanneer de waarschuwing wordt vervuld, ziet u deze in de roosterview als een rode rand rond de klokactie.

Waarschuwingen configureren

U vindt de waarschuwingenpagina in het menu aan de linkerkant onder Accountinstellingen > Overeenkomsten > Waarschuwingen.

Onder elke functionaliteit ziet u een grijze tekst die beschrijft wat de waarschuwing doet. Om een waarschuwing in- of uit te schakelen, vinkt u gewoon het vakje aan onder de kolom Activeren.

Als u Verschil dienst - tijd en/of Verschil tijd - dienst activeert, wordt er een nieuw invoerveld zichtbaar waar u het aantal minuten kunt instellen waarvoor de waarschuwing moet worden gebruikt. Zodra u een waarde in het veld hebt toegevoegd, wordt er een groene opslaanknop geactiveerd. Klik op opslaan om de waarde op te slaan.

Om Tijdinstellingen en Waarschuwingen te bewerken, heeft u schrijf toegang nodig op de functiegroep Accountinstellingen. Als u alleen leesrechten heeft, kunt u de instellingen wel zien, maar kunt u deze niet bewerken.

Aanvullende informatie

Let op, de waarschuwing Punch ontbreekt is alleen zichtbaar als het selectievakje in Accountinstellingen > Overeenkomsten > Waarschuwingen > Tijd ontbreekt voor een dienst is aangevinkt. U kunt filteren op basis hiervan met de filters Diens->Waarschuwingen. De reden hiervoor is deels technisch - wat betekent dat op lange termijn een oplossing waarbij deze waarschuwing alleen via dit veld kan worden geselecteerd, de risico's op fouten en andere onderhoudsproblemen zal verminderen - maar ook conceptueel; deze waarschuwing is alleen van toepassing op diensten omdat deze alleen wordt weergegeven als er een dienst is (met de eindtijd in het verleden) dat geen klokactie heeft.

Lees meer over tijds waarschuwingen hier en het werken met waarschuwingen hier.