Versie 0139

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 28 juli 2022

Nieuwe functionaliteit

Nieuwe filterfunctie in basisschema

Met deze release voegen we dezelfde soort filterfunctionaliteit toe aan de basisplanning die vandaag bestaat in Schedule. Er zijn echter een paar verschillen tussen hoe de filters werken in het basisschema en in het schema. We werken aan de artikelen die gedetailleerder beschrijven hoe de filters werken in het basisschema, en we zullen deze artikelen uiterlijk op maandag 25 juli publiceren.

Updates en prestatieverbeteringen

• Met deze release hebben we een nieuwe machtiging toegevoegd om de knop Toevoegen op het tabblad Personen uit te schakelen voor degenen onder u die liever hebben dat het maken van werknemers wordt beperkt tot hun integratieconfiguraties. Om de knop Toevoegen in de gebruikersinterface uit te schakelen, gaat u naar Accountinstellingen > Toegangsrechten > Integraties > Werknemersdetails > Werknemer toevoegen .
  • Onder Accountinstellingen > Toegangsrechten > Integraties > Werknemersovereenkomsten hebben we één extra machtiging toegevoegd om de arbeidsparticipatie beter te beheren. Onder Werkgelegenheidsgraad > Werkgelegenheidsgraad toevoegen kunt u het toevoegen van werkzaamheidsgraad uitschakelen, ook als er geen sjabloon wordt gebruikt. Dit veld is standaard ontgrendeld.

Bugfixes

• Er is een probleem opgelost waarbij het tarief van een werknemer kon worden gewijzigd ondanks dat het integratieveld was vergrendeld.
  • Een probleem opgelost waardoor de startdatum van een afwezigheid in het schema niet overeenkwam met de startdatum van de afwezigheidsaanvraag.
  • Een probleem opgelost dat verhinderde dat een punch-time werd opgeslagen vanwege een probleem met de zomertijd.
  • Een probleem opgelost dat verhinderde dat de eindtijd van een punch werd opgeslagen op de werkelijke eindtijd van de werknemer vanwege een probleem met de zomertijd.
  • Er is een probleem opgelost waarbij een specifieke priktijd niet kon worden opgeslagen vanwege een probleem met de zomertijd.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de ponstijden niet konden worden aangepast aan de diensttijden vanwege een probleem met de zomertijd.
  • Een probleem opgelost dat verhinderde dat een Qmail werd verzonden zonder een foutmelding weer te geven als de koplengte de maximale tekenlengte had bereikt.
  • Er is een probleem opgelost dat de foutmelding "Er is iets gebeurd, probeer het opnieuw" bij het klikken op Overeenkomsten in de werknemerskaart opgelost.
  • Een probleem opgelost waarbij de foutmelding "Afwezigheidsschema kan niet worden gewijzigd" bij het wijzigen van een afwezigheidsschema op het moment van goedkeuring van de afwezigheid.
  • Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat een dienst niet werd weergegeven bij het gebruik van een afwezigheidsschema.
  • Er is een probleem opgelost waarbij geen statistieken werden weergegeven wanneer Verwachte uren/Nominale uren was geselecteerd in weergave-opties.
  • Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat goedgekeurde afwezigheden meerdere keren op de planning stonden.
  • Er is een probleem opgelost waarbij een tijdkaart niet kon worden geopend in de planningsweergave.
  • Een probleem opgelost dat verhinderde dat meer dan 100% feestdagkorting werd toegevoegd voor een overeenkomstspecifieke feestdag.

Oefenmateriaal

Vergeet niet de trainingsvideo's te bekijken die beschikbaar zijn in HelpDocs! De video's hebben betrekking op:

• Configuratie-instellingen
  • Schema & Tijdbeheer
Klik hier om Quinyx WFM-trainingsvideo's te bekijken.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

SOAP API / Webservice-updates

Nieuwe validaties voor wsdlUpdateEmployees

Bij het aanmaken of bijwerken van een medewerker via de SOAP API, wordt validatie toegevoegd voor niet-ondersteunde tekens op de volgende plaatsen: gegevenName, familyName, staffCat, address1, address2, zip, city, country, locale, loginId, cardNo, info, legalGuardianName.

Als u een of meer van deze instellingen probeert bij te werken, inclusief tekens [(\|\]\/~+@!%^&*={};:?><')] , ontvangt u een validatiefout.

Voor de phoneNo, cellPhone, nextPhone zijn de enige mogelijke tekens de spatienummers 0-9, punt ., plus +, streepjes - en /

Eindpunten worden afgeschaft en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten afgeschaft en gepland voor verwijdering.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen, wat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen handhaven. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren worden eventuele limieten ingebouwd in de API.

Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties .