Frontline Portal-instellingen

Updated by Victor Jespersen

Geavanceerde instellingen stellen u in staat om uw Frontline Portal-setup beter te configureren en te optimaliseren. Onder Accountinstellingen > Geavanceerde instellingen > Frontline Portal kunt u het volgende configureren:

Frontline Portal-instellingen

Wat het doet

Categorieën

Hiermee kunnen gebruikers van Frontline Portal/ Quinyx "Categorieën" maken om hun inhoud beter te organiseren, te labelen en te beheren in uw Frontline Portal.

Samenwerkingsgroepen

Hiermee kunnen gebruikers van de Frontline Portal en Quinyx gebruikers "samenwerkingsgroepen" maken voor de Frontline Portal. Dit creëert een hiërarchie binnen de Frontline Portal die is gekoppeld aan de medewerkers binnen Quinyx WFM.

Klik hier om meer te lezen over Samenwerkingsgroepen.

Beheer van groepstype labels

Hiermee kunnen gebruikers van Frontline Portal en Quinyx "labels voor groepstype" maken om later toe te wijzen aan samenwerkingsgroepen. Deze functionaliteit voegt meer flexibiliteit toe voor het filteren van samenwerkingsgroepen in de Frontline Portal.

Klik hier om meer te lezen over labelbeheer van het type Groep.

Let op dat dit momenteel alleen beschikbaar is voor systeembeheerders via Quinyx > Accountinstellingen > Geavanceerde instellingen > Frontline Portal-instellingen > Categorieën. Dus als u hulp nodig heeft bij het instellen van categorieën voor de Front Line Portal, neem dan contact met ons op!