Frontline Portal-instellingen

Updated by Leigh Hutchens

Geavanceerde instellingen stellen u in staat om uw Frontline Portal-setup beter te configureren en te optimaliseren. Onder Accountinstellingen > Geavanceerde instellingen > Frontline Portal kunt u het volgende configureren:

Frontline Portal-instellingen

Wat het doet

Categorieën

Hiermee kunnen Frontline Portal-gebruikers "categorieën" maken om hun inhoud beter te organiseren, taggen en beheren in uw Frontline Portal-setup.

Let op dat dit momenteel alleen beschikbaar is voor systeembeheerders via Quinyx > Accountinstellingen > Geavanceerde instellingen > Frontline Portal-instellingen > Categorieën. Dus als u hulp nodig heeft bij het instellen van categorieën voor de Front Line Portal, neem dan contact met ons op!