Taal wijzigen

Updated by Leigh Hutchens

Quinyx ondersteunt momenteel de volgende talen:

• Versimpeld Chinees
  • Deens
  • Engels (CA)
  • Engels (UK)
  • Engels (US)
  • Fins
  • Frans
  • Frans (CA)
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Nederlands
  • Noors
  • Pools
  • Portugees
  • Russisch
  • Spaans
  • Zweeds
  • Ests
  • Lets
  • Litouws

Veranderen van taal in Quinyx

De taal wijzigen is eenvoudig:

1. Klik op Taal.
  2. Klik op de taal die wordt weergegeven in het vervolgkeuzemenu "Instellingen" en selecteer de taal van uw keuze in het venster dat verschijnt:

De taal wordt automatisch bijgewerkt.

Veranderen van taal in Quinyx mobile

De taal in de mobiele applicatie is gebaseerd op de taalinstellingen van uw apparaat. Dit betekent dat als u Engels als voorkeurstaal gebruikt op uw apparaat, de Quinyx mobiele app ook in het Engels zal worden weergegeven.

Engels wordt gebruikt als terugvaltaal als de taal van het apparaat niet wordt ondersteund in de mobiele app.
Lees hier de meest gestelde vragen over talen.