Versie 0109

Updated by Leigh Hutchens

Release datum 2 juni 2021

Quinyx werkt meedogenloos aan het versterken van informatiebeveiliging en het continu verbeteren van maatregelen om gegevens te beschermen. Als onderdeel van dit werk hebben we ons Informatiebeveiligingsoverzicht bijgewerkt om beleid, mechanismen, stuurprocessen en organisatiestructuur weer te geven die onze toewijding vormen om uw gegevens te beschermen. De bijgewerkte versie is naast de huidige versie te vinden in de sectie Informatiebeveiliging op onze website en is geldig via overeenkomsten 2 maanden vanaf vandaag.
Met betrekking tot het bovenstaande bericht zal Quinyx het huidige wachtwoordbeleid wijzigen in de release van 111 gepland voor 30/6. Het huidige beleid kan worden gevonden hier . Het huidige standaard wachtwoordbeleid wordt verwijderd en de nieuwe standaard wordt vervangen door een aangepaste hoge versie.

Nieuw wachtwoordbeleid niveau 30/6 vereist dat alle wachtwoorden:

• Bevat minimaal 12 tekens lang (maximaal 128)
  • Bevat minimaal 2 numerieke tekens
  • Bevat minimaal 2 letters

Als een manager het wachtwoord van een medewerker opnieuw instelt, of als de medewerker ervoor kiest om het wachtwoord te resetten, vereist het systeem dat je een nieuw wachtwoord kiest bij het inloggen.

Het gebruikersaccount wordt geblokkeerd na 6 mislukte inlogpogingen. Een manager moet het account vervolgens opnieuw activeren.

Het wachtwoord moet worden bijgewerkt wanneer de gebruiker het wachtwoord de volgende keer opnieuw instelt of de manager een wachtwoord voor de gebruiker instelt.

Nieuwe functionaliteit

Schema

Onsociale tijd (UT) op punch

Vanaf deze release laten we UT (niet-sociale tijd) zien in de tijdkaart op de pons. Zie hieronder:

Het is ook mogelijk om de UT handmatig op te heffen door op bewerken en punchen te klikken en ‘Betaald’ of ‘Opslaan als tijd in plaats’ te selecteren. De standaardoptie wordt opgehaald uit het overeenkomstsjabloon:

• Het gedrag van welke prognoses worden weergegeven wanneer meerdere voorspellingen worden verzonden, is gewijzigd. Degenen met de laatste 'runIdentifer' worden nu getoond in de GUI in plaats van die met de laatste initiële 'runIdentifer'.

Basisschema

Verbeterde nominale uurwaarschuwing

Tot deze release, bij het uitrollen van een basisschema, trad de waarschuwing “Nominale uren overschreden” op alle ploegen van die werknemer in de betreffende roosterperiode. Dit zorgde voor een suboptimale gebruikerservaring.

Op veler verzoek hebben we dit probleem in deze release aangepakt. De waarschuwing wordt nu gegeven voor de dienst waarbij de nominale uurgrens wordt overschreden , evenals voor alle volgende diensten in diezelfde roostertijd.

Voorbeeld: de hoofdovereenkomst van Gregory Payne heeft een planningsperiode van één week. We rollen dit basisschema uit in oktober 2021:

Voorheen zou dit resulteren in één waarschuwing voor elke ploeg die werd uitgerold in de uitrolperiode, in dit geval oktober, zoals je kunt zien in de onderstaande waarschuwingen:

Vanaf deze release verschijnt de waarschuwing alleen op vrijdag van volledig uitgerolde weken, aangezien het op die weekdag van het terugkerende schema is dat de nominale uren worden overschreden, wat je kunt zien in de onderstaande waarschuwingen:

Merk op dat in het bovenstaande specifieke voorbeeld vrijdag 1 oktober geen waarschuwing zal activeren, aangezien maandag-donderdag van diezelfde week in september valt, en daarom wordt Gregory slechts 8,5 uur van zijn 40 nominale uren die week ingeroosterd als gevolg van deze uitrol .

Updates en prestatieverbeteringen

In de afgelopen weken hebben we verschillende UI-verbeteringen aangebracht om ons merk beter weer te geven en om de algehele toegankelijkheid van ons product te verbeteren. We hebben het lettertype gewijzigd, het kleurcontrast verbeterd en enkele inconsistenties gecorrigeerd. Dit is doorlopend werk om de visuele beelden van onze applicaties voortdurend te verbeteren.

Bugfixes

• Correctie op Time Tracker om eerst de aftreklogica te laten vervallen bij gebruik van opeenvolgende overeenkomsten gedurende een jaar.
  • Correctie op Time Tracker eerst om logica en berekende saldi te laten vervallen bij gebruik van opeenvolgende overeenkomsten gedurende een jaar.
  • Er is een probleem opgelost waardoor gebruikers de Time Tracker-toerekeningsstuurprogramma's niet correct konden invoeren.
  • Probleem opgelost waarbij het invoeren van .0x als waarde op maatschappelijke kosten niet werd geaccepteerd.
  • Er is een probleem opgelost waarbij het tijdstempel 'laatst bijgewerkt' op overeenkomsten mogelijk onjuist werd weergegeven.
  • Een probleem opgelost dat een 500-fout veroorzaakte wanneer een externe configuratie-ID niet was gedefinieerd voor alle prognoseconfiguraties.
  • Er is een probleem opgelost waarbij het klikken op 'Volgende badge nr.' Bij het toevoegen van een nieuwe medewerker de eenheid- en groepsintegratiesleutels van de eenheid zou verwijderen.
  • Een probleem opgelost dat betrekking had op ploeginformatie in het rooster en het basisschema bij het kiezen en verwijderen van hover.
  • Een planningsprobleem opgelost waardoor er geen taak in een ploeg kon worden toegevoegd.
  • Een probleem met een aangepast rapportfilter opgelost waarbij vervallen werknemers werden weergegeven als het geselecteerde datumbereik binnen hun actieve periode viel.
  • Een probleem met een aangepast rapport opgelost waarbij geen inactieve werknemers werden weergegeven toen het rapport hiervoor was geconfigureerd.
  • Een probleem opgelost waardoor het type Verzuim niet werd weergegeven in filters in de planningsweergave.
  • Een planningsprobleem opgelost waardoor de kalender niet kon worden geopend bij de eerste klik.
  • Een probleem opgelost in Mensen dat een overlappend e-mailadres veroorzaakte.
  • Een planningsprobleem opgelost waarbij een horizontale scroll in personeelsstatistieken werd weergegeven.
  • Een visualisatieprobleem opgelost waardoor de naam van de dynamische en statische regelverschuiving overlapt met het commentaarveld.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

Updates van de REST API / webservice

Geen op dit moment.

SOAP API / webservice-updates

• Correctie op wsdlGetAgreementsV2 die 0000-00-00 in een xsd: datumtype veld retourneert. Het zal nu 1970-01-01 terugkeren

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

De volgende SOAP API-eindpunten worden stopgezet en verwijderd uit Quinyx WFM augustus 2021 . Ze zijn nu al vervangen door REST API-eindpunten voor Quinyx Forecast of verouderd. Lees meer over Quinyx Voorspelling en de verbeterde functionaliteit hier en over de nieuwe REST API's hier .

6.2 wsdlGetForecasts

6.3 wsdlUpdateForecasts

6.5 wsdlGetMonthlyView

6.6 wsdlUpdateForecastV2

6.8 wsdlUpdateForecastsV3

6.4 wsdlGetSalesData

6.9 wsdlGetSalesDataV2

6.7 wsdlGetOptimalStaffing

4.6 wsdlUpdateAdminGroupRelationships <- niet van toepassing op Quinyx WFM

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand te laten groeien, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP-API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en houden in dat we een limiet van 10 gelijktijdige oproepen per klant afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en u wordt aangeraden een mechanisme voor uitstel en opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Merk op dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties.