Versie 0100

Updated by Leigh Hutchens

Release datum 27 januari 2021

Aangezien we de overgang van klassiek naar nieuw Quinyx WFM hebben voltooid, zullen we vanaf dit punt slechts één set release-opmerkingen verstrekken.

Nieuwe functionaliteit

Auditlogboeken

In deze release introduceren we het eerste deel van auditlogboeken in Neo. Het eerste logboek dat we toevoegen, is het logboek voor Schedule. Dit is de eerste versie van auditlogboeken en in de komende releases zullen we meer logboeken en meer functionaliteit toevoegen.

Zoek logboeken

In deze eerste versie zijn de auditlogboeken alleen beschikbaar als u toegang heeft tot accountinstellingen . U vindt de Zoeklogboeken vinden aan de onderkant van het menu aan de linkerkant in de accountinstellingen. Klik daarop om de pagina te openen en de logboeken te doorzoeken.

In de komende releases zullen we het ook mogelijk maken om auditlogboeken te openen vanuit groepsinstellingen

Klik op zoeken en een zijpaneel wordt geopend

• Selecteer in welk datumbereik u wilt zoeken.
  • Selecteer welk type logboek u wilt doorzoeken (alleen schema beschikbaar in deze release).
  • Selecteer de eenheid waarop u wilt zoeken.
  • Druk op laden en het zijpaneel wordt gesloten en de gegevens worden geladen.
  • Zodra de is geladen, ziet u een lijst met alle updates die zijn uitgevoerd in het schema voor de geselecteerde eenheid.

Dit zijn de verschillende kolommen en het type gegevens dat u kunt zien:

• Tijdstempel - datum en tijd waarop de wijziging is aangebracht.
  • Door - Wie heeft de verandering aangebracht.
  • Actie - Welk type actie is uitgevoerd (bijgewerkt, gemaakt, verwijderd enz.).
  • Ploegentype - Naam van het ploegtype dat is gewijzigd.
  • Eigenschap gewijzigd - Welk type wijziging is aangebracht (starttijd, startdatum, toegewezen werknemer enz.).
  • Nieuwe waarde - Waar is het in veranderd?
  • Details - Datum en tijd waarop de dienst is gepland.

Elke pagina toont 100 items en u kunt tussen de pagina's springen met behulp van de pijlen in de rechterbovenhoek.

De datums waarop u zoekt, is de datum waarop de dienst is bijgewerkt.

Schema en basisschema

Correcte pauzes

We veranderen de logica en plaatsing van de "correcte onderbrekingen" -functionaliteit. Vanaf deze release zullen we ALLE stoten die verband houden met een verschuiving in overweging nemen bij het corrigeren van pauzes en niet slechts één stoot, zoals het geval was in eerdere versies.

De knop Correcte pauzes is nu te vinden op de shift (in plaats van in het bewerkingspaneel).

Als je meer wilt weten over de juiste logica voor pauzes, lees dan hier .

Verplichte velden

In de shift-, verzuim- en ponspanelen geven we nu aan welke velden verplicht zijn door een asterisk in de koptekst weer te geven. Dit gedrag bestaat al in Mensen, en nu hebben we het toegevoegd aan Schedule en Base Schedule.

Om redenen van gebruikerservaring hebben we momenteel niet hetzelfde gedrag voor taken.

Gespleten punch

We veranderen de logica en plaatsing van de "split-breaks" -functionaliteit. Vanaf deze release zullen we ALLE stoten die verband houden met een verschuiving in overweging nemen bij het splitsen van de stoot en niet slechts één stoot tegelijk - zoals het geval was in eerdere versies.

Als je meer wilt weten over split-breaks-logica, lees dan hier .

Salariskosten basisschema

Op veler verzoek kun je nu, indien ingesteld in Quinyx, de salariskosten zien voor de verschuivingen in het basisschema.

Aangezien u op zijn minst leestoegang hebt voor salarisrechten, kunt u deze variabele inschakelen in de statistieken in het basisschema. Onder Accountinstellingen> Variabele-instellingen is deze variabele standaard ingeschakeld. Als u niet wilt dat uw gebruikers het als een optie hebben in het vervolgkeuzemenu van het basisschema, kunt u het uitschakelen onder Variabele instellingen. Merk op dat u de variabele aan moet zetten in de kolom "Schema", hoewel de variabele alleen wordt getoond in Basisschema.

Merk op dat als de gebruiker "geen toegang" heeft met de toestemming "Salaris", ze helemaal geen kosten kunnen zien in Quinyx.

Hoe berekent Quinyx deze variabele?

We berekenen de kosten op basis van de geselecteerde datum in de statistieken van het basisrooster en simuleren wat een ploeg op die specifieke datum zou kosten.

Merk op dat we geen ploegen opnemen die al in het schema of in andere basisschema's staan, we berekenen alleen wat de kosten zullen zijn in het specifieke basisschemasjabloon.

Als je meer wilt weten over hoe we deze variabele berekenen, lees dan hier .

Basisschema-uren

We hebben de variabele “Uren in basisrooster” hernoemd naar “Basisschema-uren”, en de locatie is gewijzigd naar onder de datumbalk en onder “Uren” in de statistiekentabel van het basisschema. De berekening van de variabele is ongewijzigd.

Houd er rekening mee dat we geen rekening houden met datums in deze variabele. We berekenen alleen dit specifieke sjabloon - elke maandag, dinsdag, enz.

De variabele is standaard ingeschakeld in Variabele instellingen, maar gebruikers zullen onder "de pen" in de statistieken in het basisschema moeten gaan en deze moeten activeren om het in de statistieken te kunnen zien. Merk op dat u de variabele moet inschakelen in de kolom "Planning" op de pagina Variabele instellingen, hoewel de variabele alleen wordt weergegeven in Basisplanning.

Tool-tip variabelenamen in de statistieken

Aangezien sommige variabelenamen in statistieken vrij lang zijn, hebben we tooltips toegevoegd zodat u de volledige naam kunt zien wanneer u zweeft.

Feestdagen en speciale dagen in statistieken van het basisrooster

Nu kunt u feestdagen en speciale dagen bekijken in de statistieken van het basisrooster.

Shift overlappend met afwezigheid op verschillende eenheden

In versie 0097 hebben we functionaliteit vrijgegeven om verzuim en ploegen te laten overlappen. Nu hebben we het laatste deel van dit werk voltooid en behandelen we nu het volgende scenario:

1. De werknemer is langdurig afwezig van zijn / haar hoofdcontract in eenheid A, maar de werknemer zal af en toe worden ingepland om in eenheid B te werken (meestal op basis van een ander contract / overeenkomst).
  2. Wanneer manager op Unit B deze medewerker inroost, zal de ploeg nu overlappen met de verzuim / verzuimploeg op unit A, NIET de verzuim (incl verzuimploeg) op unit B opsplitsen.

Updates en prestatieverbeteringen

Feedbackformulier en bijlagen

Stuur ons feedback - met bijlagen! Op veler verzoek hebben we de mogelijkheid toegevoegd om bijlagen toe te voegen aan ons "Stuur ons feedbackformulier". Deze functie ondersteunt bestandsgroottes van maximaal 20 megabytes en met bijlagenamen van maximaal 80 tekens. U kunt meerdere bijlagen toevoegen aan hetzelfde feedbackbericht.

Zoals u kunt zien op de bovenstaande afbeelding, vragen we u vriendelijk dit formulier niet te gebruiken voor bugs, maar alleen om zakelijke behoeften te beschrijven die momenteel niet door Quinyx worden ondersteund.
Scrive

Wanneer Scrive wordt gebruikt en de weergavemethode niet standaard is (bijvoorbeeld BankID, sms, enz.), Worden mensen die zich aanmelden bij de ondertekeningsstroom doorgestuurd naar https://www.quinyx.com/web/contract-confirmation in plaats van naar https: //web.quinyx.com .

Bugfixes

• Een bug verholpen die ervoor zorgde dat de optimale berekening van het personeelsbestand het vereiste personeelsbestand niet kon berekenen als de oorspronkelijke waarde werd gewijzigd in 0.
  • Correctie van geperforeerde urenrapport in Analytics waarbij de thuiskostenplaats niet correct werd overgenomen.
  • Een probleem opgelost waardoor de selectie van een kostenplaats op een werknemerskaart niet werd opgeheven.
  • Oplossing voor een probleem met het rapport met salarisgegevens in de tijd dat inhield dat salarisitems van afwezige eenheden werden uitgesloten wanneer het keuzerondje Weergave aanpassen was geselecteerd. Medewerkers die alleen items op afwezige units hadden, werden ook uitgesloten.
  • Een probleem opgelost waardoor gebruikers geen specifieke afspraken konden maken over specifieke basisplanningsverschuivingen voor andere gebruikers als beide gebruikers hetzelfde rolniveau hadden als hun hoogste rol.

API- / webservice-updates

REST API-eindpunten toegevoegd voor dynamische optimale personeelsbeheersingsregels

• GET / dynamic-rules - Geeft een overzicht van dynamische regels.
  • POST / dynamische regels - Creëert een nieuwe dynamische regel.
  • PUT / dynamic-rules - Werkt een dynamische regel bij.
  • DELETE / dynamic-rules / {externalDynamicRuleId} - Verwijdert een dynamische regel.

REST API-eindpunten toegevoegd voor statische optimale personeelsbehoudregels

• GET / static-rules - Geeft een overzicht van statische regels
  • POST / static-rules - Maak een nieuwe statische regel.
  • PUT / static-rules - Werkt een statische regel bij.
  • DELETE / static-rules / {externalStaticRuleId} Verwijdert een statische regel.

Meer informatie is te vinden op deze links: