Een werknemer verwijderen

Updated 17/3/20 by Leigh Hutchens

Als u een werknemer verwijdert, verwijdert u ook eventuele eerdere of toekomstige diensten en klokacties.

Omdat de gegevens volledig uit Quinyx worden verwijderd, raden wij u aan om de account voor de werknemer te deactiveren om ervoor te zorgen dat u de werknemersgegevens zo nodig later weer kunt ophalen.

Als u een gebruiker wilt inactiveren, navigeert u naar Werknemers en opent u de Werknemerskaart. Selecteer het menu Categorieën, schakel Werkzaam uit en voeg een einddatum toe. Selecteer Opslaan. 

U moet uiterst voorzichtig zijn bij het verwijderen van een werknemer en dit alleen doen als u helemaal zeker bent dat u de werknemersgegevens nooit meer hoeft te zien.

Als u een werknemer verwijdert en de knop Verwijderen beschikbaar moet zijn, moet u een Werknemer einddatum instellen vóór vandaag. U kunt zelfs automatisch Werknemersonderhoud instellen. Meer informatie hierover vindt u hier


How did we do?