Frontline Portal - Werken met zichtbaarheidsopties

Updated by Victor Jespersen

Dit artikel biedt een gedetailleerdere uitleg van het distributieproces afhankelijk van uw gekozen zichtbaarheidsoptie. We zullen verschillende scenario's bekijken en hoe de gekozen zichtbaarheidsoptie de distributie van de hulpbron beïnvloedt.

Zichtbaarheidsoptie: Privé

Scenario 1: Een HQ gebruiker moet gevoelige documenten delen met een specifieke gebiedsmanager. Daarom besloot de HQ gebruiker de Privé zichtbaarheidsoptie te gebruiken om de hulpbron te delen. De hulpbron zal alleen zichtbaar zijn voor de auteur (HQ gebruiker) en de ontvanger (Gebiedsmanager).

Zichtbaarheidsoptie: Superieuren

Scenario 1: Een HQ gebruiker wil een document delen voor een aankomende winkelgebeurtenis voor een specifieke winkel. Dus deelt de HQ gebruiker het document met de winkelmanager van de betreffende winkel. De HQ gebruiker wil ook dat de gebiedsmanager en de districtmanager op de hoogte zijn van deze aankomende gebeurtenis, dus selecteert de HQ gebruiker de winkelmanager als ontvanger en kiest de zichtbaarheidsoptie Superieuren. Op deze manier zullen de winkelmanager en alle managers daarboven in de hiërarchie ook zicht hebben op de verzonden hulpbron met betrekking tot de aankomende winkelgebeurtenis.

Scenario 2: Een HQ gebruiker wil een document delen met een specifieke regiomanager die verantwoordelijk is voor de winkelveiligheidsprotocollen. Het document moet een checklist bevatten met de veiligheidsregels die winkels moeten volgen. De HQ gebruiker kiest dus de optie Superieure zichtbaarheid, zodat de specifieke regiomanager het document ontvangt en de regiomanager boven de regiomanager binnen de hiërarchie zicht heeft op het document dat door de HQ gebruiker is verzonden.

Zichtbaarheidsoptie: Collega's en superieuren

Scenario 1: Een HQ gebruiker wil een taak sturen naar winkelmedewerkers zodat ze zich kunnen voorbereiden op het aankomende winkelevenement. Dus de HQ gebruiker kiest de zichtbaarheidsoptie Collega's en superieuren. Op deze manier zal de geselecteerde winkelmedewerker worden gevraagd om de taak te voltooien terwijl iedereen in dezelfde winkel zichtbaarheid heeft over de taak die is verzonden door de HQ gebruiker. Dit omvat ook de managers boven de winkelmedewerkers in de hiërarchie, wat betekent dat de regiomanager, districtmanager en HQ gebruiker zichtbaarheid hebben over de taak.

Scenario 2: Een HQ gebruiker wil het kwartaalverslag van de omzet delen De HQ gebruiker wil een rapport ontvangen van 2 winkels met twee regiomanagers. Echter, de HQ gebruiker wil ook dat de district managers het rapport ontvangen, dus kiest de HQ gebruiker de Collega's en superieuren zichtbaarheidsoptie en selecteert een van de regiomanagers als ontvanger. Op deze manier kunnen de regiomanagers binnen hetzelfde gebied de hulpbron bekijken en de district managers boven de regiomanagers in de hiërarchie.