Versie 0196

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 2 oktober 2024

Release samenvatting

Weinig tijd en behoefte aan een beknopte samenvatting?

Quinyx web app Versie 0196

Nieuwe functionaliteit die extra configuratie vereist

• Managers kunnen nu extra diensten aanbieden en goedkeuring van werknemers krijgen voor extra diensten, waardoor klanten voldoen aan de arbeidswetten en hun planningsproces stroomlijnen om efficiënt te voldoen aan operationele behoeften.

Nieuwe functionaliteit binnenkort beschikbaar!

• Binnenkort beschikbaar! In de aankomende release van de Mobiele app Versie 3.39.1 kunnen managers dienst goedkeuringsverzoeken naar werknemers sturen, die hiervan op de hoogte worden gesteld en deze kunnen zien in een nieuwe sectie "Dienst aanbiedingsgoedkeuringen" op het dashboard. Blijf lezen voor meer informatie.

Updates en prestatieverbeteringen

• Geen op dit moment.

Bug fixes

• U bent mogelijk geïnteresseerd in een van onze bug fixes in deze release. Voor meer informatie, klik op hier.

Frontline Portal Versie 0196

Nieuwe functionaliteit

• De Files Hub ondersteunt nu bulkverwijdering, waardoor gebruikers meerdere items kunnen selecteren, het aantal kunnen bijhouden en ze kunnen verwijderen via een actiebalk, met een bevestigingsstap en een succesmelding; let op dat u geen items kunt verwijderen zonder toestemming of mappen met inhoud.

Updates en prestatieverbeteringen

• Op dit moment geen.

Bug fixes

• U bent mogelijk geïnteresseerd in een van onze bug fixes in deze release. Voor meer informatie, klik op hier.

SOAP API / Webservice updates

• Bekijk eventuele updates en links naar API- en webservice-documentatie hier.

Belangrijk!

Bijgewerkt Quinyx Security Overview

We hebben onze Quinyx Security Overview documentatie bijgewerkt om onze toewijding aan het beschermen van klantgegevens en het handhaven van de integriteit van onze systemen te versterken. Deze update bevat essentiële informatie over onze verbeterde beveiligingsmaatregelen, waaronder API-autorisatiecontroles, netwerkbeveiligingsprotocollen en ons veilige ontwikkelingslevenscyclus. Terwijl cybersecurity-bedreigingen evolueren, blijft Quinyx zich inzetten voor het implementeren van toonaangevende praktijken die ervoor zorgen dat ons platform een vertrouwde en veilige oplossing blijft voor alle gebruikers.

Lees meer over ons beveiligingskader en -praktijken hier. U kunt onze Gedragscode, Productmethodologie en Informatiebeveiligingsdocumenten downloaden hier.

Quinyx web app Versie 0196

Releasedatum 2 oktober 2024

Nieuwe functionaliteit vereist configuratie-updates

Bied extra diensten aan werknemers aan om hun goedkeuring te krijgen

We zijn verheugd aan te kondigen dat we met deze release een nieuwe functionaliteit binnen Quinyx mogelijk maken die managers in staat stelt om goedkeuring te krijgen van hun werknemers, voor extra diensten die aan hun planningen zijn toegevoegd.

Deze functionaliteit is erg belangrijk voor al onze klanten die willen voldoen aan verschillende arbeidswetten, waarbij de goedkeuring van de werknemer vereist is voordat extra diensten binnen de gedefinieerde periode worden toegevoegd. We hopen dat we met deze functionaliteit alle klanten kunnen helpen de efficiëntie van hun planningsproces te verbeteren, vooral wanneer het belangrijk is om snel extra personeel te vinden om verschillende operationele behoeften te ondersteunen.

Vanaf deze release maken we het mogelijk om een nieuwe niet-toegewezen dienst aan te bieden aan één werknemer en hun goedkeuring te krijgen binnen een speciale plaats in de Quinyx Mobile applicatie. Deze acties worden gedekt met bijbehorende Qmails om transparantie tussen managers en werknemers te waarborgen. In de komende releases zullen we deze functionaliteit verbeteren door meer opties toe te voegen, zoals het aanbieden van diensten aan meerdere werknemers, het aanbieden van extra uren van de bestaande dienst en transparantie in auditlogs.

Configuratie

Om deze functionaliteit te gebruiken, moet u deze inschakelen op de Accountinstellingen > Compliance-instellingen pagina. Nadat het selectievakje is aangevinkt, zal deze functionaliteit zichtbaar zijn voor de managers in de Roosterview en voor de werknemers in de Mobiele applicatie.

LET OP: Vanwege enkele technische beperkingen zal er na het inschakelen van deze functionaliteit een vertraging van ongeveer 1 uur zijn voordat nieuwe opties zichtbaar zijn in de Roosterview en de Mobiele app. We werken eraan om deze technische beperking te verwijderen en de vertragingstijd te verbeteren.

Planning

In het Planning overzicht, wanneer u een aangemaakte niet-toegewezen dienst opent, zullen managers een nieuwe optie genaamd "Dienst aanbieden" zien. Deze optie zal beschikbaar zijn op niet-toegewezen diensten die behoren tot de gepubliceerde periode en 'toekomstige data' (vergeleken met de dag waarop u de aanbieding probeert te maken).

Door op deze optie te klikken, wordt een nieuw paneel geopend waarmee u:

• Een werknemer kunt selecteren aan wie u die niet-toegewezen dienst wilt aanbieden.
  • Laat een opmerking achter waarin u uitlegt waarom u deze werknemer heeft geselecteerd.

Binnen het paneel ziet u ook details van de aangeboden dienst.

Wanneer u op Aanbieding verzenden klikt, wordt de aanbieding gemaakt.

De werknemer aan wie de dienst is aangeboden, ontvangt een Qmail-melding met de details van de aangeboden dienst samen met het opmerking toegevoegd door de manager.

Nadat de aanbieding voor de dienst is gemaakt, wordt dit visueel aangegeven in de roosterview.

Door op de dienst te klikken, worden details van de uitstaande aanbieding weergegeven. Zowel de dienst als de aanbieding zijn niet bewerkbaar terwijl de aanbieding actief is. Totdat de verwijderoptie is vrijgegeven, is de huidige manier om de aanbieding te verwijderen door de daadwerkelijke dienst te verwijderen.

Om meer te weten te komen over hoe de daadwerkelijke goedkeuring van dienstaanbiedingen eruitziet in de mobiele app, blijf lezen!

Nadat de dienstaanbieding is goedgekeurd door een werknemer, wordt de dienst in de Planning verplaatst van niet-toegewezen naar toegewezen aan de betreffende werknemer. Als de werknemer de dienstaanbieding om welke reden dan ook afwijst, blijft de dienst niet-toegewezen.

Zowel goedkeurings- als afwijzingsacties die door de werknemer worden uitgevoerd, worden gecommuniceerd naar de manager via bijbehorende Qmail-meldingen.

Blijf lezen om meer te weten te komen over de nieuwe dienst goedkeuringsfunctie die binnenkort beschikbaar zal zijn in de Mobiele app!

Nieuwe functionaliteit binnenkort beschikbaar!

Binnenkort beschikbaar! Goedkeuren van extra dienstaanbiedingen in de Mobiele app

In de binnenkort te verschijnen Mobiele app Versie 3.39.1 implementeren we de mogelijkheid voor managers om dienst goedkeuringsverzoeken naar werknemers te sturen om hun goedkeuring te krijgen voordat deze dienst goedkeuringsverzoeken worden toegewezen.

Als manager of planner, wanneer een dienst goedkeuringsverzoek naar een werknemer wordt gestuurd, zullen zij het volgende zien in de Mobiele app:

• De werknemer ontvangt een Qmail-bericht en een pushmelding wanneer er een nieuwe "extra dienstaanbieding" wordt verzonden.
  • Er verschijnt een rood stipje in het zijmenu van het dashboardtabblad, wat aangeeft dat er een nieuwe "extra dienstaanbieding" is die aandacht vereist.
  • Bij het betreden van de dashboardweergave zal de werknemer de dienstgoedkeuringsverzoeken zien onder een nieuwe sectie genaamd "Dienst aanbiedingsgoedkeuringen," gelegen onder de "komende diensten" weergave.
    • Het dashboard toont tot drie dienstgoedkeuringsverzoeken, waarbij de verzoeken die het dichtst bij de tijd liggen worden weergegeven. Als er meer dan drie verzoeken zijn, kan de werknemer op de knop "Alles bekijken" klikken om de volledige lijst met goedkeuringen te bekijken.
    • In de dashboardinstellingen kunnen werknemers de volgorde van de dienst goedkeuringssectie aanpassen, maar ze kunnen deze niet uitschakelen.

Prestatieverbeteringen

Geen op dit moment.

Bugfixes

• Een probleem opgelost waarbij diensturen veranderden van niet-productief naar productief bij het verplaatsen van een dienst naar een andere werknemer.
  • Een probleem opgelost waarbij open klokacties verdwenen wanneer een eigenschap van een dienst werd aangepast.
  • Een probleem opgelost waarbij het selecteren van "Aangepaste datum" onder "Verloopt" bij het maken van een nieuwsartikel een "Er is iets misgegaan" fout veroorzaakte.
  • Een probleem opgelost waarbij een rol toevoegen voor een werknemer resulteerde in een "Groep niet gevonden" fout wanneer het domein was geselecteerd in de groepselector.
  • Een probleem opgelost waarbij het verplaatsen van een dienst met een open klokactie die verbonden was met een andere datum niet werd voorkomen.

Nieuwe Quinyx HelpDocs inhoud

Frontline Portal Versie 0196

Releasedatum 2 oktober 2024

Nieuwe functionaliteit

Bestandshub actiebalk - bulk verwijderen

U kunt nu eenvoudig meerdere items selecteren voor verwijdering met behulp van de nieuwe actiebalk.

1. Ga naar de Bestandshub.
  2. Selecteer de bestanden en/of mappen die u wilt verwijderen, en de actiebalk verschijnt.

1. Houd bij hoeveel items u hebt geselecteerd met behulp van de itemteller

1. Klik op Verwijderen.
  1. U wordt gevraagd te bevestigen dat u de geselecteerde items wilt verwijderen. Klik op Verwijderen.

1. Succesmelding bevestigt dat items permanent zijn verwijderd.

Onthoud dat u de volgende acties niet kunt uitvoeren bij het bulk verwijderen van bestanden en/of mappen:

• Bestanden/mappen verwijderen waarvoor u geen toestemming heeft
  • Mappen met inhoud verwijderen

Binnenkort beschikbaar - toekomstige verbeteringen zullen de optie introduceren om alle items vanuit de actiebalk te selecteren!

Updates en prestatieverbeteringen

Op dit moment geen.

Bugfixes

• Een probleem opgelost waarbij gebruikers een oneindige omleidingslus tussen WFM en Frontline Portal ervoeren tijdens het inloggen veroorzaakt door een ongedefinieerde samenwerkingsgroep. Gebruikers worden nu correct omgeleid naar een foutpagina in plaats van in een lus te blijven.
  • Opgelost een probleem waarbij gebiedsmanagers gedeelde links niet konden bekijken, zelfs wanneer "Collega's en Leidinggevenden" was geselecteerd. Dit is opgelost om ervoor te zorgen dat gebiedsmanagers de links correct kunnen zien.

Nieuwe Frontline Portal HelpDocs-inhoud

SOAP API / Web service updates

GET en DELETE-eindpunten

In deze release voegen we GET en DELETE-eindpunten toe aan de opening hour API.

Lees meer in onze RC Swagger-documentatie hier.
  • Er zijn momenteel geen eindpunten verouderd en gepland voor verwijdering.
Klik hier om de Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt nog meer informatie over web services vinden hier.

Stuur deze informatie alstublieft door naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties.