Versie 0197

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 17 oktober 2024

Let op: versie 0197 is uitgesteld om extra kwaliteitscontroles mogelijk te maken. De verwachte releasedatum is 17 oktober 2024.

Release samenvatting

Weinig tijd en behoefte aan een beknopte samenvatting?

Quinyx web app Versie 0197

Nieuwe functionaliteit

• Met deze release stellen we de mogelijkheid in om de tijd van diensten in de geselecteerde weergave in de Planning in bulk te bewerken.

Nieuwe functionaliteit die configuratie-updates vereist

• We brengen een reeks verbeteringen uit aan uw Herinneringsconfiguratie. Blijf lezen om meer te weten te komen!
  • We introduceren een nieuwe functionaliteit voor herinneringen genaamd placeholders. Hiermee kunt u het onderwerp en de boodschap van uw herinneringen effectiever aanpassen.

Updates en prestatieverbeteringen

• We voegen de mogelijkheid toe om het aantal medewerkers niet af te ronden en eenvoudig weer te geven in decimale waarden.
  • We brengen een modaal venster uit dat aanvullende informatie geeft over welke variabelen worden beïnvloed door het verwijderen van een prognoseconfiguratievariabele.
  • Vanaf deze release verbeteren we de manier waarop waarschuwingen worden weergegeven in het waarschuwingspaneel wanneer u aan meerdere diensten werkt.
  • We maken nog een extra verbetering in de manier waarop de waarschuwing "Pauze/Taak buiten de dienst" wordt gepresenteerd.
  • We hebben de verwerking van Tijdtracker-koppelingen verbeterd wanneer meerdere overeenkomstsjablonen van toepassing zijn.

Bugfixes

• U bent misschien geïnteresseerd in een van onze bugfixes in deze release. Voor meer informatie, klik op hier.

Frontline Portal Versie 0197

Nieuwe functionaliteit

• Met deze release kunt u nu eenvoudig alle items selecteren om te downloaden, te verwijderen of in bulk te verplaatsen in de Bestanden hub.

Updates en prestatieverbeteringen

• Momenteel geen.

Bugfixes

• U bent misschien geïnteresseerd in een van onze bugfixes in deze release. Voor meer informatie, klik op hier.

SOAP API / Webservice-updates

• Bekijk de updates en links naar documentatie hier.

Belangrijk!

Bijgewerkt Quinyx Beveiligingsoverzicht

We hebben ons Quinyx Beveiligingsoverzicht documentatie bijgewerkt om onze toewijding aan het beschermen van klantgegevens en het handhaven van de integriteit van onze systemen te versterken. Deze update bevat essentiële informatie over onze verbeterde beveiligingsmaatregelen, waaronder API-autorisatiecontroles, netwerkbeveiligingsprotocollen en ons veilige ontwikkelingslevenscyclus. Terwijl cybersecurity-bedreigingen evolueren, blijft Quinyx toegewijd aan het implementeren van toonaangevende praktijken die ervoor zorgen dat ons platform een vertrouwde en veilige oplossing blijft voor alle gebruikers.

Lees meer over ons beveiligingskader en -praktijken hier. U kunt onze Gedragscode, Productmethodologie en Documenten Informatiebeveiliging downloaden hier.

Quinyx web app Versie 0197

Releasedatum 16 oktober 2024

Nieuwe functionaliteit

Snellere bulkbewerking van de Roosterview release #1

We zijn verheugd aan te kondigen dat we met deze release beginnen met de eerste van meerdere releases die de ondersteuning van Quinyx voor verschillende acties over meerdere diensten in de roosterview zullen vergroten. U kunt snel en efficiënt wijzigingen aanbrengen in meerdere diensten tegelijk, waardoor u waardevolle tijd bespaart en de productiviteit verhoogt. Onze snellere bulkbewerkingsmogelijkheid stelt u in staat slimmer te werken, niet harder, waardoor u meer tijd kunt besteden aan het laten groeien van uw bedrijf.

Met de eerste release stellen we de mogelijkheid in om de tijd van de diensten in de geselecteerde weergave te bewerken.

U kunt alle diensten bewerken die u ziet in uw dag-, week-, maand- of aangepaste weergave, of u kunt het aantal diensten beperken met behulp van de roosterfilters.

Om toegang te krijgen tot het bewerkingspaneel, gebruikt u de drie puntjes knop in de rechterbovenhoek. Binnen het menu vindt u een nieuwe optie genaamd "Diensten bewerken".

Door op die optie te klikken, wordt een nieuw paneel geopend met de volgende details:

1. De titel die aangeeft hoeveel diensten er worden bewerkt
  2. Invoervelden voor diensttijden
  3. Invoervelden voor pauzes
  4. Invoervelden voor taken

De standaardwaarde van de invoervelden is afhankelijk van de geselecteerde diensten die u wilt bewerken.

• Als u diensten heeft geselecteerd met identieke waarden voor tijden, pauzes en taken, dan zullen deze waarden standaard geselecteerd zijn in het paneel.

• Als u diensten heeft geselecteerd met verschillende waarden voor tijden, pauzes en taken, zullen de keuzelijsten binnen het bewerkingspaneel verschillende waarden hebben die u kunt selecteren.
    • De standaardwaarde in de keuzelijst is "Behouden zoals het is". Deze optie betekent dat alle geselecteerde diensten meerdere verschillende waarden hebben voor tijden, pauzes en taken. Als deze waarden geselecteerd blijven in de keuzelijst, zal het klikken op de Opslaan knop de diensten niet bijwerken met nieuwe waarden, maar de oorspronkelijke waarden van tijden, pauzes of taken behouden.
    • De optie "Bestaande vervangen" stelt u in staat om nieuwe diensttijden, pauzes of taken te specificeren. Door op de Opslaan knop te klikken, worden de nieuwe waarden toegepast op alle geselecteerde diensten. Zodra deze optie is geselecteerd, wordt u ook gepresenteerd met een Ongedaan maken knop waarmee u de waarde kunt resetten naar de standaardwaarde, "Behouden zoals het is".
    • Bovendien zullen de vervolgkeuzemenu's voor pauzes en taken nog een optie hebben genaamd "Alles verwijderen". Door deze optie te selecteren en op de Opslaan knop te klikken, worden alle pauzes en/of taken in de geselecteerde diensten verwijderd.
Extra opties in deze vervolgkeuzemenu's zullen in stappen worden toegevoegd als onderdeel van de komende releases.

Nieuwe functionaliteit die configuratie-updates vereist

Herinneringen 2.0

Met deze release hebben we een reeks verbeteringen aan uw Herinnering configuratie opgenomen - waardoor nieuwe herinnertypen, herinneringsgeschiedenis en nieuwe dynamische tools mogelijk zijn om u in staat te stellen herinneringen optimaal te benutten voor uw organisatie en ervoor te zorgen dat de juiste gebruikers op het juiste moment op de hoogte worden gebracht.

Nieuwe herinnering - Terugkerende afwezigheid van niet-opeenvolgende dagen

Ons nieuwste herinneringstype is terugkerende absentie voor niet opeenvolgende dagen. Dit stelt u in staat om een herinnering in te stellen om getroffen gebruikers te waarschuwen wanneer een individu regelmatig afwezig is geweest binnen een bepaald tijdsbestek.

Bijvoorbeeld - met dit type herinnering, zou Ida een herinnering kunnen instellen zodat wanneer een werknemer 10 kortdurende absenties binnen de laatste 90 dagen neemt, automatisch een melding wordt verzonden, aangezien herhaalde ziekte binnen zo'n kortdurende periode reden tot zorg kan zijn, een risico op verloop bij die werknemer kan aangeven, of misschien gewoon wat extra papierwerk vereist.

Herinneringsgeschiedenis

We hebben ook een basis herinneringsgeschiedenis opgenomen die informatie geeft bij het bewerken van een bestaande herinnering over wie (en wanneer) deze herinnering voor het eerst is gemaakt, evenals details over wanneer deze voor het laatst is gewijzigd.

Dynamische Plaatsaanduidingen

We hebben een nieuwe functionaliteit geïntroduceerd genaamd plaatsaanduidingen. Dit stelt u in staat om het onderwerp en bericht van uw herinneringen beter aan te passen, zodat uw herinneringen dynamische informatie zullen bevatten Om gepersonaliseerde informatie mogelijk te maken binnen de inhoud van de herinnering.

Bijvoorbeeld - door #recipient_name# toe te voegen aan het onderwerp of bericht (via de knop "snel invoegen" onderaan) wordt een herinnering zoals gewoonlijk verzonden, op basis van de unieke criteria voor die herinnering.

Maar nu door de #recipient_name# op te nemen, wordt de informatie dynamisch, dus in plaats van een statische Beste werknemer wordt de aanduiding automatisch vervangen door de naam van de ontvanger voor die herinnering - bijvoorbeeld, Beste Erik.

Elk type herinnering heeft verschillende aanduidingen beschikbaar, zoals aangegeven door de "snel invoegen" opties onderaan, op basis van de criteria van elk herinneringstype. Hiermee kunt u elke herinnering beter aanpassen met de meest kritieke informatie voor elke ontvanger.

Updates en prestatieverbeteringen

Extra afrondingsoptie voor arbeidsconfiguraties - geen afronding

Tot nu toe was het alleen mogelijk om het aantal werknemers af te ronden naar boven, naar beneden of naar het dichtstbijzijnde geheel getal. We hebben de mogelijkheid toegevoegd om het aantal werknemers niet af te ronden en weer te geven in decimale waarden. Dit betekent dat de behoefte aan werknemers moet worden weergegeven, inclusief decimale waarden beperkt tot twee decimalen.

Wanneer moet u "geen afronding" gebruiken?

Geen afronding van personeelsbezetting kan waardevol zijn in gevallen waar de resulterende personeelsbezetting wordt gebruikt in verdere externe of aangepaste berekeningen om ervoor te zorgen dat de resulterende waarden van die verdere berekeningen zo dicht mogelijk bij de realiteit blijven. Echter, in alle andere gevallen raden wij aan om een van de andere afrondingsmethoden te gebruiken om ervoor te zorgen dat de optimale personeelsbezetting op een logische manier vergelijkbaar is met de geplande personeelsbezetting, wat over het algemeen het geval is wanneer er gehele getallen zijn voor personeelsbezettingsvereisten.

Inzichten in het verwijderen van bijbehorende variabelen wanneer prognoseconfiguraties worden verwijderd

Tot nu toe was het uitdagend om te begrijpen welke variabelen of gegevens vervolgens worden verwijderd wanneer een prognoseconfiguratievariabele die deze variabelen zijn gebaseerd op, wordt verwijderd. Dit heeft mogelijk geleid tot verwarring wanneer die bijbehorende variabelen zijn verdwenen.

We hebben een modaal venster uitgebracht dat aanvullende informatie biedt over welke variabelen worden beïnvloed door het verwijderen van een prognoseconfiguratievariabele.

Voor duidelijkheid, dit zijn variabelen en andere gegevens die kunnen worden beïnvloed door het verwijderen van een bijbehorende prognose configuratievariabele:

• Berekende variabelen met de prognose configuratievariabele als operator of operand.
  • Gebeurtenissen die van invloed zijn op de prognose configuratievariabele.
  • Optimale personeelsbezetting variabelen of specifieke arbeidsregels op basis van de prognose configuratievariabele.
  • Rooster KPI's op basis van de prognose configuratievariabele.

Als het gaat om optimale personeelsbezetting zijn er drie mogelijke scenario's:

1. Wanneer u meerdere arbeidsregels heeft waarbij slechts één van de arbeidsregels is gebaseerd op de prognose configuratievariabele, dan wordt alleen die arbeidsregel verwijderd. Tegelijkertijd blijft de optimale personeelsbezetting variabele en alle andere arbeidsregels en standaarden intact.
  2. Wanneer u meerdere arbeidsregels heeft waarbij alle arbeidsregels binnen een arbeidsstandaard zijn gebaseerd op de prognose configuratievariabele, dan wordt die arbeidsstandaard verwijderd, terwijl de optimale personeelsbezetting variabele en alle andere arbeidsstandaarden intact blijven.
  3. Wanneer u meerdere arbeidsregels heeft waarbij alle arbeidsregels binnen een arbeidsstandaard zijn gebaseerd op de prognose configuratie variabele, dan worden alle arbeidsstandaarden verwijderd, maar de optimale personeelsbezetting variabele blijft intact.

Als het gaat om gebeurtenissen zijn er twee mogelijke scenario's:

1. Wanneer u een gebeurtenis heeft die van invloed is op meerdere prognose configuratie variabelen, dan wordt alleen de prognose configuratie variabele van die gebeurtenis verwijderd. Ondertussen blijft de rest van de gebeurtenis en de impact ervan op andere variabelen intact.
  2. Wanneer u een gebeurtenis heeft die alleen de prognose configuratie variabele beïnvloedt, dan wordt de volledige gebeurtenis verwijderd.
Nieuwe UI voor het waarschuwingspaneel

We hebben de manier waarop we waarschuwingen weergeven in het waarschuwingspaneel verbeterd wanneer u werkt aan meerdere diensten. Dit geeft u een beter overzicht van de getroffen diensten. Dit geldt voor waarschuwingen in de Planning, Basisroosterweergave en bij de uitrol van het basisrooster.

Verbetering van waarschuwingen wanneer pauzes of taken buiten de diensttijden vallen

Met ingang van deze release voegen we een verdere verbetering toe aan hoe de waarschuwing "Pauze/Taak buiten de dienst" wordt gepresenteerd. In plaats van deze waarschuwing te zien nadat u op de "Opslaan" knop heeft geklikt, zult u nu in staat zijn om de waarschuwing te zien terwijl u de tijd van de dienst bewerkt.

Dit stelt u in staat om ervoor te zorgen dat de tijd van pauzes of taken ook wordt bijgewerkt en afgestemd op nieuwe diensttijden en zal ook het aantal benodigde klikken verminderen om dezelfde actie uit te voeren. Deze verbetering is van toepassing op zowel enkele als bulk dienstbewerkingen.

Verbeterde van Tijdtracker associaties wanneer meerdere overeenkomstsjablonen van toepassing zijn

We hebben een mooie verbetering gemaakt die vereenvoudigt hoe Tijdtracker associaties worden afgehandeld wanneer werknemers meerdere overeenkomsten hebben met vergelijkbare instellingen. Dit zorgt ervoor dat tijdtracker berekeningen nauwkeurig zijn en niet worden gedupliceerd (wanneer er meerdere Tijdtracker associaties zijn met dezelfde instellingen).

Hoe zal dit werken?

• Wanneer de instelling "Alle werknemersgegevens opnemen" is ingeschakeld voor meerdere overeenkomsten, zal Quinyx nu automatisch de uren optellen over alle overeenkomsten met vergelijkbare Tijdtracker associaties. Dit betekent dat we in plaats van elke overeenkomstsjabloon afzonderlijk te behandelen, we nu de gegevens zullen consolideren, waardoor het gemakkelijker wordt om een volledig beeld te krijgen van de uren en rechten van een werknemer in plaats van ze te dupliceren. Dit is vooral nuttig voor werknemers met opeenvolgende of overlappende overeenkomsten.

• Wanneer "Include all employee data" niet is ingeschakeld (niet aangevinkt), zal het systeem de tijdssaldo voor TT's afzonderlijk berekenen voor elke overeenkomstsjabloon.

Bug fixes

• Een probleem opgelost waarbij het verwijderen van een rol van een unit/sectie, diensten in het basisrooster zou ontkoppelen, zelfs als de werknemer nog steeds een werknemersrol had op de unit/sectie.
  • Een probleem opgelost in de planningweergave dat vertragingen veroorzaakte in de planning, klokacties en bevestigingen.
  • Een probleem opgelost waarbij de afdruk van de planning onjuiste waarden voor geklokte uren zou weergeven.

Nieuwe Quinyx HelpDocs inhoud

Frontline Portal Versie 0197

Release datum 16 oktober 2024

Nieuwe functionaliteit

Bestanden hub - Selecteer alles

Bij het gebruik van de Bestanden hub, kunt u nu gemakkelijk alle items selecteren om te downloaden, te verwijderen of in bulk te verplaatsen.

1. Navigeer naar de Bestanden hub.
  2. Selecteer de bestanden en/of mappen die u wilt verwijderen, en er verschijnt een actiebalk.
  3. Klik op Alles selecteren.
    Dit zal alle items selecteren binnen uw huidige locatie in de mappenstructuur. Bijvoorbeeld, in de bovenstaande afbeeldingen zal het alleen de items bevatten die zich in de map bevinden die u heeft geopend. U kunt deze dan in bulk verwijderen, verplaatsen of downloaden. Bovendien is de vorige limiet van 100 items verwijderd.

Updates en prestatieverbeteringen

Op dit moment geen.

Bug fixes

• Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat PDF-bestanden met de letters É/é niet konden worden bekeken of gedownload.

Nieuwe Frontline Portal HelpDocs inhoud

SOAP API / Web service updates

POST, PUT, GET en DELETE eindpunten voor Gebeurtenissen en Gebeurteniscategorieën

In deze release voegen we GET en DELETE eindpunten toe aan de Gebeurtenissen en Gebeurteniscategorieën API.

Neem alstublieft een kijkje in onze RC Swagger documentatie hier.