Werken met Domo Embed ID in uw Samenwerkingsgroep

Updated by Daniel Sjögren

Bij het configureren van elk niveau van de hiërarchie van uw Samenwerkingsgroep kunt u een optionele Domo Embed ID toevoegen.

Dit wordt gebruikt door Frontline Portal-gebruikers die toegang hebben tot de Domo-dashboards waar ze het gebruik van Samenwerkingsgroepen binnen hun bedrijf kunnen volgen.

Bij het configureren van een Domo Embed ID is het belangrijk om op te merken dat:

• Het ID moet 5 tekens bevatten.
  • Geen speciale tekens zijn toegestaan.
  • Het ID moet alfanumeriek zijn.
  • Het is hoofdlettergevoelig.
  • Dezelfde Domo Embed ID kan worden gebruikt voor meerdere groepen.

Een DOMO Embed ID toevoegen of bewerken

Bij het maken van een samenwerkingsgroep kunt u een Domo Embed ID toevoegen door het Domo Embed ID-veld in te vullen.

Als u een Domo Embed ID wilt bewerken in een bestaande samenwerkingsgroep, klikt u op de naam van de groep in de lijst met samenwerkingsgroepen > Algemene informatie > Druk op het potloodpictogram > Bewerk het Domo Embed ID-veld > Druk op Opslaan.