Auto logout FAQ

Updated by Leigh Hutchens

V: Hoe configureer ik de sessieduur en automatische uitloginstellingen in Quinyx?

Er zijn verschillende instellingen voor sessieduur in Quinyx. In WFM kan de automatische uitloginstelling geconfigureerd worden in Unit instellingen. Indien niet ingesteld, zal de standaard uitlog plaatsvinden na 60 minuten inactiviteit.

Daarnaast is er een instelling voor sessieduur voor mobiele apparaten, te vinden onder Geavanceerde instellingen > Globale account instellingen.

Bij gebruik van SSO, dient de sessieduur de IDP-instellingen te volgen.

Lees meer over automatische uitlog in het Frontline Portal hier.