Rechtstreeks toegang tot Frontline Portal via de uniforme interface van Quinyx

Updated by Leigh Hutchens

Als onderdeel van onze "All in One" visie is ons doel om onze gebruikers in staat te stellen alle Quinyx-functies op één plek te gebruiken. Om gebruikers in staat te stellen zowel Quinyx WFM als Frontline Portal functionaliteit te gebruiken vanuit web.quinyx.com in het Quinyx All in One (AIO) platform, hebben we een nieuwe "Frontline Portal" tab toegevoegd aan de bovenste navigatiebalk. Gebruikers kunnen nu de Frontline Portal zien en gebruiken rechtstreeks vanuit web.quinyx.com zonder te schakelen tussen de Frontline Portal en web.quinyx.com via de knop "Overschakelen naar Frontline Portal". Selecteer de Frontline Portal tab vanuit de bovenste navigatiebalk.

Let op, als u een FLP-only klant bent, d.w.z. u heeft Quinyx WFM niet geactiveerd, zult u nog steeds naar de Frontline Portal navigeren via de "Overschakelen naar Frontline Portal" doorverwijsknop. Dit stuurt gebruikers rechtstreeks naar een aparte pagina die alleen de Frontline Portal laat zien, met de mogelijkheid om terug te schakelen naar Quinyx via de knop "Gebruikersbeheer". In de toekomst streven we ernaar deze doorverwijsmogelijkheid voor FLP-only gebruikers te verwijderen.

Voel u vrij om de gecombineerde flow in web.quinyx.com uit te proberen en geef ons feedback over mogelijke verbeteringen!