Versie 0192

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 7 augustus 2024

Release samenvatting

Kort op tijd en behoefte aan een beknopte samenvatting?

Quinyx web app Versie 0192

Nieuwe functionaliteit

• Messenger Plus: Nu kunt u een gerapporteerd bericht markeren als beoordeeld. Deze functie helpt u bij het beheren van aanpassingen door aan te geven welke berichten al de juiste acties hebben ondergaan.

Nieuwe functionaliteit die extra configuratie vereist

• Op dit moment geen.

Updates en prestatieverbeteringen

• We hebben een paar gebruikers verbeteringen aangebracht in de Planning. Blijf lezen om er meer over te weten te komen!
  • We hebben de verouderde "Regels toepassen" toestemming verwijderd, die overbodig werd met de verbeterde Functie voor het bijwerken van diensten in Versie 0183.

Bugfixes

• U bent misschien geïnteresseerd in een van onze bugfixes in deze release. Voor meer informatie, klik hier.

Frontline Portal Versie 0192

Nieuwe functionaliteit

• Gearchiveerde verhalen en formulieren worden nu automatisch uitgesloten van de wereldwijde zoekresultaten.

Updates en prestatieverbeteringen

• Op dit moment geen.

Bugfixes

• Op dit moment geen.

SOAP API / Webservice updates

• Bekijk de updates en links naar documentatie. hier.

Quinyx web app Versie 0192

Releasedatum 7 augustus 2024

Nieuwe functionaliteit

Messenger aanpassingen: mogelijkheid om een gerapporteerd bericht als beoordeeld te markeren

In deze release hebben we nieuwe functionaliteit toegevoegd aan Messenger (beschikbaar als u Messenger Plus heeft), inclusief de mogelijkheid om een gerapporteerd bericht als "gelezen" te markeren. Als moderator helpt dit u om voor alle berichten waarvoor u passende acties heeft ondernomen of heeft geverifieerd, als niet relevante berichten als "gelezen" te markeren, zodat de gerapporteerde kolom alleen on-geverifieerde berichten bevat.

Om een bericht als beoordeeld te markeren, selecteert u het gerapporteerde bericht in kwestie, klikt u op de actiekeuze lijst in de rechterbovenhoek van het moderatie dashboard en vinkt u Markeren als gelezen aan. Het bericht wordt verplaatst naar de gelezen kolom.

Voor meer informatie over Messenger Plus, bekijk onze documentatie hier. Als u geïnteresseerd bent in Messenger Plus, registreer dan uw interesse hier.

Nieuwe functionaliteit die configuratie-updates vereist

Op dit moment geen.

Updates en prestatieverbeteringen

Verbeteringen in de Planning

Beschikbaarheid opmerkingen

Vanaf deze release kunt u nu opmerkingen over beschikbaarheid bekijken in de planning. Deze wijziging stelt managers in staat om snel de beschikbaarheid van werknemers te controleren en gemakkelijk te zien of er opmerkingen zijn die speciale aandacht vereisen voordat die werknemer wordt ingepland.

Volledig bewerkingspaneel voor diensten

Het bewerkingspaneel voor diensten opent nu op volledig formaat, waardoor het aantal klikken dat de manager moet maken bij het uitvoeren van bewerkingsacties voor diensten wordt verminderd. Wanneer u op een dienst klikt om deze te bewerken, hoeft u niet op "Meer opties" te klikken, aangezien het paneel nu op volledig formaat opent. Hierdoor kunt u direct dienstdetails zien, vooral vaak gevraagde dienstpauzes.

Visuele verbeteringen aan het diensten paneel

Diensten panelen zijn verbeterd met een nieuwe visuele uitstraling voor knoppen en een drie-punt menu dat alle acties voor een specifieke dienst samenvoegt. Om consistentie te waarborgen, hebben we deze wijzigingen doorgevoerd in zowel de Planning als Basisplassing.

Verwijdering van de verouderde "Regels toepassen" toestemming

Bij de release van de verbeterde Update diensten In de Versie 0183 -functie hebben we vermeld dat we de toekomst van de legacy "Regels toepassen" toestemming aan het evalueren waren. Aangezien de toestemming hiervan geen doel heeft gediend sinds Versie 0183, en we geen feedback hebben ontvangen over de noodzaak ervan, hebben we de toestemming verwijderd.

Bugfixes

• Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat de rooster statistieken verschillende waarden lieten zien voor geplande en gewerkte uren in verschillende bronnen.
  • Een probleem opgelost waarbij de "chevron-knop" in de basisrooster weergave niet-toegewezen diensten niet verborg.
  • Probleem opgelost waarbij, bij het bewerken van een bestaande afwezigheid, alle afwezigheid shifts waarbij de shift actie "Houden" was geselecteerd op het moment dat de afwezigheid werd aangemaakt, standaard terugvielen naar de standaardactie van het afwezigheid type, zoals geconfigureerd in Account instellingen > Afwezigheid instellingen > Afwezigheid type beïnvloedt planning.
  • Probleem opgelost waarbij managers hun eigen personeelskaart niet zagen op het tabblad Mensen.

Nieuwe Quinyx HelpDocs-inhoud

Frontline Portal Versie 0192

Releasedatum 7 augustus 2024

Nieuwe functionaliteit

Gearchiveerde inhoud standaard uitsluiten van globale zoekresultaten

Gearchiveerde verhalen en formulieren worden nu automatisch uitgesloten van uw globale zoekresultaten. Als u gearchiveerde bronnen (dwz verhalen en formulieren) wilt bekijken bij het gebruik van de globale zoekfunctie:

Selecteer de filter optie.

Schakel de Show gearchiveerde items schakelaar IN en selecteer Toepassen.

Updates en prestatieverbeteringen

Op dit moment geen.

Bugfixes

Op dit moment geen.

Nieuwe Frontline Portal HelpDocs-inhoud

Op dit moment geen.

SOAP API / Web service updates

Op dit moment geen.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt nog meer informatie vinden over webdiensten hier.
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens te onderhouden en ervoor te zorgen dat informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te waarborgen terwijl we onze klanten- en gebruikersbasis laten groeien, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen zullen programmatisch worden afgedwongen, wat betekent dat we een limiet zullen opleggen aan gelijktijdige oproepen per klant tot 10. U moet een responscode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en u wordt aangeraden een backoff-herhalingsmechanisme te implementeren om met de limiet om te gaan. Let op dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren zullen eventuele limieten in de API worden ingebouwd.