Versie 0190

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 11 juli 2024

Houd er rekening mee dat versie 0190, die oorspronkelijk gepland stond voor release op 10 juli, is uitgesteld om extra kwaliteitscontrole mogelijk te maken. De nieuwe geschatte releasedatum is 11 juli 2024.

Release samenvatting

Weinig tijd en behoefte aan een beknopte samenvatting?

Quinyx web app Versie 0190

Nieuwe functionaliteit

• Met deze release zijn we verheugd de lancering van Herinneringen Versie 1 aan te kondigen!

Nieuwe functionaliteit die extra configuratie vereist

• Op dit moment geen.

Updates en prestatieverbeteringen

• Audit logs - Vanaf deze release kunt u informatie vinden over de waarschuwingen die de manager heeft geaccepteerd toen de dienst werd aangemaakt of bewerkt in de dienstauditlogs.
  • Samenwerkingsgroepen - We hebben de eerste in een reeks gebruiksvriendelijkheidsverbeteringen opgenomen die zijn ontworpen om de configuratie van Samenwerkingsgroepen intuïtiever te maken en minder handmatig werk te vereisen, zodat u uw samenwerkingsgroepen beter kunt beheren.
  • Dashboard - We blijven kleinere verbeteringen toevoegen die een frisse uitstraling geven aan onze Dashboard-pagina.
  • Met deze release voegen we ondersteuning toe voor het verbergen van de niet-toegewezen dienstenrij bij het gebruik van de Rooster afdrukfunctionaliteit!

Bugfixes

• U bent misschien geïnteresseerd in een van onze bug fixes in deze release. Voor meer informatie, klik op hier.

Frontline Portal Versie 0190

Nieuwe functionaliteit

• Op dit moment geen.

Updates en prestatieverbeteringen

• Op dit moment geen.

Bugfixes

• U bent mogelijk geïnteresseerd in een van onze bug fixes in deze release. Voor meer informatie, klik hier.

SOAP API / Webservice updates

• Bekijk de updates en nieuwe documentatie hier.

Belangrijke mededeling!

Gepland Onderhoud op 17 juli 2024

Gelieve ervan op de hoogte te zijn dat er onderhoud zal plaatsvinden terwijl het team ons databasesysteem voor Workforce Management upgrade.

Europese klanten

Het geplande onderhoud zal plaatsvinden op 17 juli 2024 om 21:00 CEST.

Noord-Amerikaanse klanten

Het geplande onderhoud zal plaatsvinden op 17 juli 2024 om 3 uur EST.

Tijdens het geplande onderhoud verwachten we beperkte onderbrekingen, maar:

• Het zal resulteren in een korte downtime van de Quinyx-service tot maximaal 60 minuten.
  • We zullen tijdelijk al het inkomende verkeer naar de database opschorten tijdens het upgradewindow.

Als u vragen of zorgen heeft over deze upgrade, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.

Bedankt voor uw begrip en medewerking terwijl we werken aan het verbeteren van onze systemen en u de best mogelijke service bieden.

Quinyx web app Versie 0190

Releasedatum 11 juli 2024

Nieuwe functionaliteit

Herinneringen - Versie 1

Met deze release zijn we verheugd de lancering van Herinneringen Versie 1 aan te kondigen!

Herinneringen is een nieuwe functionaliteit die is ontworpen om automatische meldingen te bieden voor u en uw organisatie. Door gebruik te maken van de unieke dataset in Quinyx vandaag, zijn we begonnen met het creëren van een intuïtieve en dynamische herinneringssuite die automatisch verschillende gebruikersgroepen voorziet van bruikbare inzichten, zodat ze op het juiste moment de juiste actie kunnen ondernemen.

Het doel hier is om Quinyx intuïtiever en transparanter te maken, en informatie gemakkelijk toegankelijk te maken via geautomatiseerde meldingen en berichten.

Voor een gedetailleerde uitleg over hoe u met herinneringen kunt werken en antwoorden op enkele veelgestelde vragen, vindt u alles om aan de slag te gaan hier.

Nieuwe functionaliteit die configuratie-updates vereist

Op dit moment geen.

Updates en prestatieverbeteringen

Audit logs - inzichten over geaccepteerde waarschuwingen

Met deze release kunt u informatie vinden over de waarschuwingen die de manager heeft geaccepteerd toen de dienst werd aangemaakt of bewerkt in de dienstauditlogs.

Deze informatie zal de dienstauditlogs completer maken en een beter overzicht bieden aan iedereen die op zoek is naar auditlogs als er regels zijn overtreden bij het aanmaken of bewerken van de dienst. De lijst met geaccepteerde waarschuwingen zal zichtbaar zijn in de auditlogtabel en ook in de dienstgeschiedenisweergave.

In de onderstaande afbeeldingen kunt u zien hoe deze waarschuwingslijst wordt weergegeven:

Samenwerkingsgroepen - Gebruiksvriendelijkheidsverbeteringen

Met deze release hebben we de eerste in een reeks gebruiksvriendelijkheidsverbeteringen opgenomen die zijn ontworpen om de configuratie van Samenwerkingsgroepen intuïtiever te maken en minder handmatig werk te vereisen, zodat u uw samenwerkingsgroepen beter kunt beheren!

Dus eerst hebben we de creatiestroom voor Samenwerkingsgroepen verbeterd, waarbij de boomhiërarchie in een uitgevouwen staat blijft na het maken van een nieuwe groep, waardoor er betere visuele bevestiging van de gecreëerde groep mogelijk is, gemakkelijker navigeren van bestaande groepen, en een meer naadloze maak-bewerkstroom waarbij u nu met één klik een gecreëerde groep kunt blijven bewerken!

Dashboard verbeteringen

Met deze release gaan we door met het toevoegen van kleinere verbeteringen die een frisse uitstraling geven aan onze Dashboard pagina. Hieronder vindt u de lijst met verbeteringen die deel uitmaken van deze release:

1. Binnen de Bezetting grafiek kunt u nu de specifieke data zien voor de geselecteerde periode. Door te klikken op een van de grafiekstaven wordt u doorgestuurd naar de Planning weergave voor die specifieke dag, week of maand.
  1. Onder de grafiek ziet u nu twee delen genaamd Goedkeuring nodig en Aandacht vereist.

Goedkeuring nodig bevat informatie over het aantal openstaande absenties en dienstverzoeken die goedkeuring van de manager nodig hebben. Onder het aantal openstaande verzoeken staat een nieuwe link genaamd Verzoeken bekijken die u doorverwijst naar het Meldingen paneel van de Planning weergave zodat u gemakkelijk openstaande verzoeken kunt afhandelen.

Het aantal dienstverzoeken vertegenwoordigt een samenvatting van alle openstaande dienstreserveringen, dienstwissels, dienstontkoppelingsverzoeken en dientoewijzingsverzoeken op de afwezige unit(s) voor de komende 28 dagen. Absentieverzoeken vertegenwoordigen alle openstaande absentieverzoeken voor de komende 28 dagen.

Binnen de Aandacht vereist, kunt u het aantal niet-toegewezen diensten en het bijbehorende percentage dienstdekking zien. Onder het aantal dienstdekking en niet-toegewezen diensten, is er een nieuwe link genaamd Bekijk aankomend rooster die u zal doorverwijzen naar de Roosterview van de komende 28 dagen zodat u die diensten gemakkelijk kunt toewijzen en de dienstdekking op uw unit kunt verhogen.

Het aantal niet-toegewezen diensten en het percentage dienstdekking vertegenwoordigen de gegevens voor de komende 28 dagen.
Ondersteuning voor het verbergen van de rij met niet-toegewezen diensten in het rooster afdruk

In een poging om te optimaliseren voor verticale ruimte van de rooster afdruk, en zo de gebruikerservaring te verbeteren en bomen te sparen! - zal de rij met niet-toegewezen diensten nu volledig worden uitgesloten van de afdruk als, voordat u afdrukt, de rij is samengevouwen met behulp van de chevron:

Het Rooster, voordat de rij met niet-toegewezen diensten is samengevouwen:

Het Rooster, nadat de rij met niet-toegewezen diensten is samengevouwen:

De rooster afdruk, nadat de rij met niet-toegewezen diensten is samengevouwen in het Rooster:

Bugfixes

• Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat waarschuwingen in de Roosterview niet overeenkwamen met de uren in werknemersstatistieken.
  • Een probleem opgelost met het filteren van klokacties in de Roosterview.
  • Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat afwezigheden die waren aangemaakt via afwezigheidsroosters die dagbreuk overspanden, geplande diensten niet omzetten in afwezigheidsdiensten.
  • Een probleem opgelost waarbij als het werknemer attest-vakje was aangevinkt, de back-end dit nog steeds als onwaar zou retourneren.
  • Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat arbeidsweergavegroepen niet zichtbaar waren bij het maken van een nieuwe optimale personeelsbezettingsvariabele.
  • Een probleem opgelost waarbij in de statistieken sectie van het basisrooster, de "afwezigheidsuren" werden berekend als "0", hoewel er afwezigheden in het rooster waren die in deze berekening zouden moeten worden meegenomen.

Nieuwe Quinyx HelpDocs inhoud

Frontline Portal Versie 0190

Releasedatum 11 juli 2024

Nieuwe functionaliteit

Op dit moment geen.

Updates en prestatieverbeteringen

Op dit moment geen.

Bugfixes

• Op dit moment geen.

Nieuwe Frontline Portal HelpDocs inhoud

HelpDocs-artikelen
  • Op dit moment geen.

SOAP API / Webservice-updates

• Op dit moment geen.
Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U vindt nog meer informatie over webservices hier.
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens te onderhouden en ervoor te zorgen dat informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te waarborgen terwijl we onze klanten- en gebruikersbasis laten groeien, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen zullen programmatisch worden afgedwongen, wat betekent dat we een limiet zullen opleggen aan het aantal gelijktijdige oproepen per klant tot 10. U moet een responscode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en u wordt aangeraden een backoff-herhalingsmechanisme te implementeren om met de limiet om te gaan. Let op dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren zullen eventuele limieten in de API worden ingebouwd.