Aviseringar

Uppdaterad av Daniel Sjögren

När du öppnar schemavyn ser du klockikonen för aviseringar längst upp till vänster:

Genom att klicka på klockikonen skjuts schemat åt höger och meddelandepanelen öppnas på vänster sida. Detta gör att du kan hantera aviseringar och se schemat samtidigt:

Klicka på vänsterpilen eller klockikonen för att stänga meddelandepanelen igen.

I framtida utgåvor kommer vi att göra några fler förbättringar i meddelandepanelen för att göra det ännu enklare att arbeta med. Håll utkik!

Aviseringskategorier

Panelen är uppdelad i kategorier så att du enkelt kan vidta åtgärder på aviseringarna:

Skiftbokningar

Visar skiftbokningar som kräver chefsgodkännande. Om någon försöker boka ett skift som för närvarande ägs av någon annan, kommer detta också att visas.

Skiftbyten

Visar skiftbyten som kräver chefsgodkännande.

Frånvaroförfrågningar

Visar frånvaroförfrågningar som skickats in av anställda. Om frånvaron som begärs bara omfattar en del av dagen kommer Quinyx att visa från och till tidpunkten för begäran i meddelandepanelen.

Ej tilldelade skift

Visar alla otilldelade skift.

Anmälan om intressen

Visar alla intresseanmälan som lämnats av dina anställda.

Begäranden om att ta bort tilldelning av skift

Visar alla skift där anställda har bett om att bli avfördelade från ett skift.

Skiftar för att godkänna

Visar skift på bortaenhet som kräver godkännande från hemmaenhetschefen.

Vidta åtgärder för aviseringar

För att vidta åtgärder på ett meddelande, klicka bara på det och bestäm vilken typ av åtgärd du vill vidta:

Läs mer om att pausa aviseringar här .

Användarberättelser

Som chef öppnar du meddelandepanelen:

• Jag kan enkelt se vilken typ av olika aviseringar jag fått.
  • Jag kan enkelt se vad varje avisering handlar om.
  • Jag kan enkelt vidta åtgärder för varje avisering.
  • Jag får smart information när jag vidtar åtgärder på aviseringarna.