Taggar uppföljningsvy

Uppdaterad av Leigh Hutchens

För att följa upp data och resultat för specifika taggar, gå till Analytics> Tagguppföljningsvy.

1. Klicka på Sök
  2. Ange från-datum för den period du vill undersöka
  3. Välj hittills
  4. Välj redan taggar
  5. Sök efter taggar med fritextsökning på Taggnamn
  6. Det är möjligt att välja en annan tagg som är relevant för din sökning
  7. Klicka på Ladda när du är klar med att välja taggar
  8. Den valda perioden visas
    1. (9) Listan över valda taggar
    2. ( 10) Ett datumintervall för när taggen är giltig, om den definieras på en tagg
    3. (11) Budget i timmar för den valda perioden, om den är inställd på en tagg
    4. (12) Uppgifter, som förklaras nedan:

Uppföljning av taggar
  • Kolumn 1 - Schemalagda timmar och Schemalagda kontra budgeterade timmar under den valda perioden.
    • Budgeten beräknas från "Period" -värdena för taggen och det valda datumintervallet för uppföljningsperioden.
    • Timmar utöver planerade kontra budgeterade timmar visas i rött.
  • Kolumn 2 och 3 - Av de schemalagda timmarna, hur många är tilldelade och hur många är inte tilldelade till anställda.
  • Kolumn 4 - Stämplade timmar, stämplade timmar mot budgeterade timmar och stämplade timmar jämfört med schemalagda timmar.
    • Stämplade timmar utöver budgeterade eller schemalagda timmar visas i rött.
Ett saknat värde visas med en streck.