Enheter

Uppdaterad 5/10/21 av Leigh Hutchens

Under Gruppinställningar> Åtkomsträttigheter> Enheter kan användare visa en lista över varje enhetsnyckel som är associerad med olika mobila enheter.

Dessa enhetsnycklar används som en unik identifierare för att säkerställa att mobila stansar endast görs av den tilldelade telefonen.

Att göra detta:

• Navigera till Gruppinställningar.
  • Klicka på Enheter.
  • Listan med anställda i din grupp och deras enheter visar:

Du kommer nu att se fyra kolumner:

• Märkesnummer : Medarbetarens märkesnummer.
  • Namn : Medarbetarens för- och efternamn.
  • Enhetsnyckel : Den unika nyckeln till den anställdes mobila enhet.
  • Auktoriserad : Anger om enheten är auktoriserad eller inte.
  • Papperskorgsikon : Du kan radera enhetens nycklar med papperskorgen längst till höger.

Kolumnerna som är markerade med blå färg kan sorteras genom att klicka på dem.

Du kan söka i listan på märkesnummer eller namn genom att skriva något i sökfältet.

För att godkänna en enhet, klicka i kryssrutan till höger. Kryssrutan blir nu blå med en vit bock som anger att enheten är auktoriserad.

Om listan innehåller många anställda delar vi upp dem på olika sidor. Det kommer att anges i det övre högra hörnet med ett nummer för sidan du är på och ett nummer som anger hur många sidor det finns. Klicka på pilarna för att navigera mellan sidorna.

För att godkänna alla enheter som är synliga på sidan, markera kryssrutan bredvid texten som är auktoriserad i rubriken. Alla kryssrutor blir då blåa med en vit bock som anger att alla enheter är auktoriserade.

Inställningar - Skrivning är nödvändig behörighet för att kunna auktorisera enheter och visa listan.