Version 0129

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Vi skulle vilja att du recenserar vår produkt på G2, den ledande webbplatsen för mjukvarurecensioner där tusentals användare skriver recensioner om plattformar och verktyg de använder på jobbet.

När användare som du skriver recensioner om Quinyx hjälper det potentiella kunder och användare att förstå värdet vår produkt ger. Tack vare recensioner vi har fått hittills utses vi till G2:s bästa HR-programvara 2022 .

Vi skulle uppskatta ditt omdöme. Det tar bara cirka 5 minuter. Och... för att tacka dig för din tid kommer du att få ett Visa- eller Amazon eGift-kort värt $25 (eller motsvarande lokal valuta).

För att starta recensionsprocessen, välj något av alternativen nedan:

Utgivningsdatum 9 mars 2022

Ny funktionalitet

Ingen just nu.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

Filterlogikuppdatering

I Schema har vi gjort några ändringar i hur filtren för de olika kategorierna påverkar objekt i andra kategorier. Vi har gjort den här förändringen på grund av efterfrågan eftersom många av er har påpekat att ni vill att skift och stämplingar - respektive uppgifter och stämplingar, för er som arbetar med uppgifter - ska vara mycket tätare sammankopplade.

Så här kommer det att fungera framåt:

• Om du filtrerar på något av fälten i kategorin Skift , kommer de enda stämplingar som hör till skift som visas vara de som matchar skiften du har filtrerat på.
  • Om du filtrerar på något av fälten i kategorin Uppgifter , kommer de enda stämplingar som hör till uppgifter som visas vara de som matchar uppgifterna du har filtrerat på.
  • Om du filtrerar på något av fälten i kategorin Stämplingar , kommer de enda skiften som visas att vara de som matchar stämplingarna du har filtrerat på.
  • Om du filtrerar på något av fälten i kategorin Stämplingar , kommer de enda uppgifterna som visas att vara de som matchar stämplingarna du har filtrerat på.

Alla statistikvariabler som påverkas av filtren kommer att återspegla ovanstående ändringar från och med den här versionen.

Observera att för närvarande, om du filtrerar på Stämplingar > Stämpling saknas , kommer statistikens schemalagda timmar (av misstag) att säga 0 för de skift som saknar en stämpling. Det här problemet gäller endast när filtret för stämpling saknas tillämpas. Detta kommer att tas hand väldigt snart.

OpenID SSO-legitimationshantering

• Lägg till, uppdatera eller ta bort OpenID-leverantörer i kontoinställningar. Mer information om detta kommer snart!

Andra uppdateringar och prestandauppdateringar

• Lade till en länk för att komma åt Quinyx AI Optimization-sidor från Quinyx WFM. Detta finns under Konto > AI-optimering . Läs mer om tillgång till AI-optimering här .
  • Det är nu möjligt att ändra synlighet för standardvisningsgrupperna med namnet Kostnader och timmar . Detta kan göras under Kontoinställningar > Variabelinställningar och klicka på redigera (penn-ikon) bredvid någon av dessa visningsgrupper.
  • När du lägger till en ny anställd på fliken Personer är Kön och Födelsedatum inte längre obligatoriska fält och kan lämnas odefinierade.
  • När du konfigurerar en helgdag har vi introducerat en ny "snabbkopieringsfunktion" som gör att du enkelt kan kopiera konfigurationer i underpanelerna Dagsregler och Skiftregler .
  • Uppdatering till rapporten Stämplade timmar för att visa skift i den framtida perioden om den väljs även utan lönearter som genererats under den perioden.
  • Uppdaterade tooltips kring hantering av inloggningsuppgifter och instruktioner

Bug fixar

• Löste ett problem med grundschemafiltrering som gjorde att grundschematimmar för en skifttyp inte visades i statistiken om en uppgift var kopplad till ett skift.
  • Löste ett problem som hindrade inställningar för grundschemavariabler från att visas i statistik även när variabelinställningens synlighet var inställd på Visa i statistik (schema).
  • Löste ett filtreringsproblem som, när du filtrerade på en Personalkategori och en Anställd har skift , visade schemat för alla anställda i nämnd personalkategori, oavsett om de hade ett skift eller inte. Detta trots att kategorin Personer och/eller växeln var inställd på "Och".
  • Löste ett filtreringsproblem som gjorde att objekt som nyligen tagits bort från alla schemafilterfält tillfälligt återvände till filterfältet. Löste även samma problem när det gäller att markera/avmarkera kategorins kryssrutor, byta datum och välja att visa eller inte visa veckonummer.
  • Löste ett problem där indata kanske inte har aggregerats korrekt i schemadiagrammet, inklusive ett problem där det schemalagda antalet anställda aggregerades till en timme istället för 5 minuter.
  • Löste ett problem relaterat till filtrering på enheter på fliken Tid.
  • Löste ett problem där den röda ramen inte dök upp runt en stämpling för övertidsvarningar.
  • Löste ytterligare problem som gjorde att när en saknad stämpling lades till, så lades inte automatiskt ett kostnadsställe eller ett projekt till i stämplingen.
  • Löste ett problem med lönekostnadsfördelningen i schemastatistikpanelen när skiftet hade paus.
  • Löste ett problem med lediga dagskift som visade sig ha förväntade lönekostnader i schemastatistik.
  • Löste ett problem med att personalstatistik inte uppdaterades när en avtalsändring görs.

Nya HelpDocs-artiklar

REST API/webbtjänster uppdateringar

När du använder call api.quinyx.com/v2/forecasts/static-rules , kommer resultaten nu att pagineras. Varje sida kommer att returnera 20 resultat som standard, men användare kan ändra antalet returnerade per sida. Den första uppsättningen resultat som returneras kommer från sida ett. Rubriker kan användas för att navigera genom olika sidor. Se swagger för mer information.

SOAP API / Webservice-uppdateringar

• Löste ett problem med att wsdlUpdateEmployees inte korrekt avslutade anställd-rollen när aktiv var inställd på '0'.
  • Löste ett problem med att inte kunna skapa lokala skifttyper med wsdlUpdateShiftTypes.
  • Löste ett problem med wsdlUpdateShifts där ifall kostnadsställe är odefinierat så skulle det tilldela kostnadsställe av skifttypen för det första skiftet i nyttolasten till alla nyskapade skift.

Slutpunkter fasas ut och tas bort

Inga slutpunkter är för närvarande utfasade och planerade för borttagning.

Klicka här för att se den nya dokumentationen för Quinyx WFM Web Service. Du kan hitta ännu mer information om webbtjänster här .
Vi uppmuntrar alla våra kunder att använda våra API:er för att underhålla data och se till att informationen är uppdaterad. För att säkerställa skalbarhet för våra API:er samtidigt som vi utökar vår kund- och användarbas, har vi beslutat att lägga till begränsningar för användningen av våra SOAP API:er. Dessa begränsningar kommer att tillämpas programmatiskt och innebär att vi kommer att tillämpa en gräns för samtidiga samtal per kund till 10 . Du bör förvänta dig svarskod 429 om du råkar överskrida denna gräns och du rekommenderas att implementera en backoff-försöksmekanism för att hantera gränsen. Observera att gränsen endast gäller SOAP. Vid övergång från SOAP till Rest under de följande åren kommer eventuella gränser att byggas in i API:et. Se till att vidarebefordra denna information till den part inom ditt företag som ansvarar för integrationer .