QClock-instellingen

Updated by Victor Jespersen

QClock-instellingen

Wanneer de QClock-module is geactiveerd, ziet u de QClock-instellingen onder het QClock-menu in de accountinstellingen. Hier kunt u QClock instellen om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen.

Instellingen

Dit zijn de huidige instellingen die u kunt configureren. Om een instelling te activeren, vinkt u het vakje onder "activeren" aan voor elke instelling.

Instelling

Wat het doet

Kaartnummer weergeven

Indien geactiveerd, kan de werknemer hun kaartnummer zien in het invoerveld wanneer ze een RFID-kaart/tag gebruiken om zichzelf te identificeren in QClock.

Opmerkingenveld

Indien geactiveerd, kan de werknemer een opmerkingenveld zien en ervoor kiezen om een opmerking achter te laten bij het in- of uitklokken.

Numeriek toetsenbord

Indien geactiveerd, zal de werknemer het numeriek toetsenbord zien op QClock.

Let op dat er meer instellingen aan deze pagina zullen worden toegevoegd wanneer we nieuwe functies voor QClock uitbrengen