Pauzes in QClock

Updated by Daniel Sjögren

Pauzes in QClock

QClock ondersteunt in- en uitklokken voor reguliere pauzes en maaltijdpauzes. In dit artikel kunt u alles lezen over de functionaliteit van reguliere pauzes.

Configuratie

Om een werknemer in staat te stellen in en uit te klokken voor pauzes, moeten aan een aantal criteria worden voldaan:

1. De overeenkomst van de werknemer moet zijn ingesteld op In- en uitklokken en pauzes

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, worden de pauzeknoppen ingeschakeld in QClock

Let op dat als de werknemer een geplande dienst heeft, er een pauze gepland moet zijn op die dienst om de werknemer in staat te stellen een pauze te starten/eindigen.

Pauze starten

Wanneer een werknemer een pauze wil starten, logt hij eenvoudig in op QClock. Als ze zijn ingeklokt voor een dienst en er is een pauze gepland, zien ze dat de knop Start pauze is ingeschakeld.

Druk op de knop Start pauze en de pauze wordt gestart.

Pauze beëindigen

Wanneer een werknemer een pauze wil beëindigen, logt hij eenvoudig in op QClock. Als ze op dat moment op pauze zijn ingeklokt, zien ze dat de knop Einde pauze is ingeschakeld.

Druk op de knop Einde pauze Knop en de pauze wordt beëindigd.