Frontline Portal - Bestanden Verwijderen

Updated by Victor Jespersen

U kunt de geüploade bestanden van het Frontline Portal verwijderen. In dit artikel zullen we doornemen hoe u de geüploade bestanden kunt verwijderen en wie het recht heeft om de bestanden die zijn geüpload naar het Frontline Portal te verwijderen.

Wie kan geüploade bestanden van het Frontline Portal verwijderen?

De gebruikers die bestanden kunnen verwijderen zijn als volgt:

• De gebruiker die het bestand heeft geüpload.
  • Gebruikers binnen dezelfde groep EN hebben een Gatekeeper rol.
  • Gebruikers met de admin rol.

Een bestand verwijderen

Om een bestand/map van het Frontline Portal te verwijderen, moet u deze eenvoudige 3 stappen volgen.

1. Selecteer het pictogram met drie stippen op het bestand/map dat u wilt verwijderen.
  1. Selecteer de knop Verwijderen.
  1. Selecteer de zwarte knop Verwijderen om de actie te bevestigen.