Auditlogboeken

Updated 10/2/21 by Leigh Hutchens

Zijn de auditlogboeken alleen beschikbaar als u toegang heeft tot accountinstellingen. U vindt de Zoeklogboeken vinden aan de onderkant van het menu aan de linkerkant in de accountinstellingen. Klik daarop om de pagina te openen en de logboeken te doorzoeken.

In de komende releases zullen we het ook mogelijk maken om auditlogboeken te openen vanuit groepsinstellingen

Plan logboeken

Klik op zoeken en een zijpaneel wordt geopend

• Selecteer in welk datumbereik u wilt zoeken.
  • Selecteer welk type logboek u wilt doorzoeken (alleen schema beschikbaar in deze release).
  • Selecteer de eenheid waarop u wilt zoeken.
  • Druk op laden en het zijpaneel wordt gesloten en de gegevens worden geladen.
  • Zodra de is geladen, ziet u een lijst met alle updates die zijn uitgevoerd in het schema voor de geselecteerde eenheid.

Dit zijn de verschillende kolommen en het type gegevens dat u kunt zien:

• Tijdstempel - datum en tijd waarop de wijziging is aangebracht.
  • Door - Wie heeft de verandering aangebracht.
  • Actie - Welk type actie is uitgevoerd (bijgewerkt, gemaakt, verwijderd enz.).
  • Ploegentype - Naam van het ploegtype dat is gewijzigd.
  • Eigenschap gewijzigd - Welk type wijziging is aangebracht (starttijd, startdatum, toegewezen werknemer enz.).
  • Nieuwe waarde - Waar is het in veranderd?
  • Details - Datum en tijd waarop de dienst is gepland.

Elke pagina toont 100 items en u kunt tussen de pagina's springen met behulp van de pijlen in de rechterbovenhoek.

De datums waarop u zoekt, is de datum waarop de dienst is bijgewerkt.

Tijdlogboeken

Klik op zoeken en er wordt een zijpaneel geopend.

• Selecteer het datumbereik waarop u wilt zoeken.
  • Selecteer waarnaar u wilt zoeken in het tijdlogboek.
  • Selecteer op welk apparaat u wilt zoeken.
  • Klik op laden en het zijpaneel wordt gesloten en de gegevens worden geladen.
  • Nadat de gegevens zijn geladen, ziet u een lijst met alle updates die op tijd zijn uitgevoerd voor de geselecteerde eenheid.

U kunt de volgende kolommen en gegevenstypen bekijken:

• Tijdstempel : de datum en tijd waarop de wijziging is aangebracht.
  • Door : Wie heeft de wijziging aangebracht?
  • Actie : Welk type actie is uitgevoerd (punch bijgewerkt, gemaakt, verwijderd, etc.).
  • Cessionaris: De naam van de persoon aan wie de stoot is toegewezen.
  • Eigenschap gewijzigd : Het type wijziging dat is aangebracht (starttijd punch, startdatum punch, kostenplaats, goedgekeurd door medewerker / manager, etc.).
  • Nieuwe waarde : Waarin de waarde is veranderd.
  • Details : De datum en tijd waarop de tijdstempel is gewijzigd.

Elke pagina geeft 100 items weer en u kunt tussen de pagina's navigeren met behulp van de pijlen in de rechterbovenhoek.

De datum waarop u zoekt, is de datum waarop de punch is bijgewerkt .