Een nieuwe klant aanmaken in Quinyx

Updated by Leigh Hutchens

Het aanmaken van een klant wordt gedaan door een Applicatiespecialist van Quinyx aan het begin van uw project. De Applicatiespecialist zal de modules activeren die zijn inbegrepen en basisinformatie over uw organisatie toevoegen, evenals een contactpersoon. De Applicatiespecialist zal vervolgens een Accounteigenaar voor uw account aanmaken, zodat u kunt inloggen en Quinyx kunt gaan verkennen.

Wanneer het klantaccount is aangemaakt, wordt ook de eerste unit in uw structuur aangemaakt. We verwijzen hiernaar als de Hoofdunit. Deze unit heeft unieke eigenschappen en u moet de unitinstellingen van deze hoofdunit doornemen voordat u extra units in uw organisatie aanmaakt.

Alle andere units die u aanmaakt, erven instellingen van deze hoofdunit en kunnen worden aangepast.
Lees meer over het opbouwen van een organisatiestructuur hier.