Einde dienstverband

Updated 5 months ago by Leigh Hutchens

Einde dienstverband

1. Open vanuit de personenlijst de persoon wiens dienstverband u wilt beëindigen.
  2. Ga naar het gedeelte "Status". De term 'in loondienst' betekent dat de persoon momenteel in dienst is en toegang heeft tot Quinyx.
  3. Haal het vinkje weg bij het veld 'In dienst genomen', voer een verlofdatum in. De verlofdatum bepaalt tot welke datum de persoon toegang heeft tot Quinyx.
  4. Klik op de knop "Opslaan".

Herstel personeel dat is vertrokken

Als u medewerkers wilt zien die zijn vertrokken in de lijst met personen, vink dan "Inactieve medewerkers" aan in het menu "Weergave".

Nadat u het hokje heeft aangevinkt, kunt u medewerkers zien die vertrokken zijn (klik hier voor uitleg van de indicaties). Als u een persoon wilt herstellen, kunt u op die persoon klikken om de zijbalk "Persoon bewerken" opnieuw te openen, naar het gedeelte "Status" navigeren, nogmaals "In dienst genomen" aanvinken en vervolgens op de knop "Opslaan" klikken.