Frontline Portal - Woordenlijst

Updated by Leigh Hutchens

We hebben een woordenlijst samengesteld om u te helpen bij het begrijpen van de terminologie van het Frontline Portal.

Term

Betekenis

Chat

Gebruikers kunnen het Community Chat-gedeelte binnen een verhaal of taak gebruiken om onderwerpen te bespreken met collega's, andere winkels, veldleiders en hoofdkantoorteams.

Betrokkenheidsstatistieken

Hier kunt u unieke opens en totale opens voor een verhaal zien om inzicht te krijgen in hoe het verhaal het publiek bereikt.

Gebeurtenis

U kunt gebeurtenissen maken voor informatie die geen grote communicatie of een uitvoerbaar item is.

Map

Mappen zijn een verzameling van bronnen die gebruikers op dezelfde plaats nodig hebben.

Formulieren

U kunt een formulier maken als onderdeel van een taak, en het Frontline Portal biedt ook de mogelijkheid voor gebruikers om formulieren in te dienen zonder eerst een taak te ontvangen. Formulieren worden vaak gebruikt voor algemene vragen of omdat er iets in de winkel is gebeurd (ongevalsrapportage, enz.).

Hiermee kunnen winkels sjablonen invullen en indienen, zodat deze door de juiste partij worden ontvangen met alle benodigde informatie om ze te verwerken.

Formulierenbibliotheek

Hoofdkantoor/veldleiders kunnen de formulierenbibliotheek gebruiken om inzendingen van de winkels die zij beheren te bekijken. Winkelgebruikers gebruiken de formulierenbibliotheek om toegang te krijgen tot de formulieren die ze moeten gebruiken en indienen.

Kan gegevens verzamelen uit het veld en deze gemakkelijk exporteren en analyseren om resultaten samen te stellen.

Home

De startpagina is waar u Stories, Taken, Bestanden, Formulieren, Formulierinzendingen en Links kunt bekijken en openen.

Taal

Het Frontline Portal is beschikbaar in het Engels (VK), vereenvoudigd Chinees, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Spaans en Zweeds.

Meldingen

De meldingsbel rechtsboven op de pagina geeft aan wanneer u items moet controleren. Wanneer u een rood punt ziet, betekent dit dat u nieuwe meldingen heeft. Klik op de bel om een overzicht op hoofdniveau van de melding te zien.

Profiel

U kunt uw profiel instellen zodat uw account specifiek voor u is. De profielpagina stelt u in staat om een profielfoto (avatar) toe te voegen en in te stellen hoe uw naam wordt weergegeven.

Stories

Stories geven gebruikers een duidelijk beeld van dingen die ze moeten weten.

Stories zijn communicatie die informatie tot leven brengt en werknemers in staat stelt deel uit te maken van een merk, niet alleen van een individuele winkel.

Stories-feed

U kunt eenvoudig uw stories-feed bekijken om te zien wat er is gedeeld met uw winkel/groep en deze blijft in de stories-feed staan, zelfs nadat u of andere gebruikers in uw winkel/groep ze hebben gelezen. Dit betekent dat u altijd een gemakkelijke referentie heeft naar alle geweldige inhoud die met u is gedeeld.

Taken

Taken zijn uitvoerbare items die gebruikers een duidelijk overzicht geven van de dingen die ze moeten doen.

Takenoverzicht

Het takenoverzicht is waar actieve taken in mijn winkel, groep of taken die rechtstreeks naar mij zijn gestuurd worden weergegeven.

Sjabloon

Sjablonen versnellen het proces van het genereren van vergelijkbare communicatie. Ze zijn ook een geweldige manier voor gebruikers in dezelfde groep om samen te werken aan inhoud. Sjablonen worden gemaakt door een taak of aankondiging op de gebruikelijke manier te maken.

Details bekijken

Hier kunt u zien welke gebruikers een taak zijn gestart, niet zijn gestart of hebben voltooid.

Uploads bekijken

Hier kunt u de uploads zien van alle gebruikers die afbeeldingen hebben ingediend ter beoordeling of overweging.