Integratie Veldvergrendeling

Updated 28/6/21 by Leigh Hutchens

Het is mogelijk om sommige velden te vergrendelen waarvoor gegevens naar hen zijn verzonden of waaruit ze zijn opgehaald voor integratiedoeleinden. Mogelijk wilt u deze velden vergrendelen zodat de gegevens zichtbaar zijn voor Quinyx-gebruikers, maar niet kunnen worden bewerkt.

U kunt velden vergrendelen die worden gebruikt in:

• Werknemersgegevens
  • Overeenkomsten met werknemers

Om dit te configureren, navigeert u naar Accountinstellingen> Integraties:

Klik op de categorie velden die u wilt vergrendelen.

Hier ziet u links de veldnaam, kunt u per veld in het midden vergrendelen of ontgrendelen, en kunt u een batchvergrendeling / ontgrendeling uitvoeren onder het veld Alles selecteren:

Als u een veld heeft vergrendeld, blijft het zichtbaar voor alle gebruikers, maar kunnen ze het niet bewerken.

Gebruikers met de rol van Account Manager of hoger zijn de enige gebruikers die integratievergrendeling kunnen opheffen. Velden worden niet vergrendeld weergegeven voor deze gebruikers.