Integraties/vergrendelde velden

Updated by Leigh Hutchens

Gebruikers met de rol van Account Manager of hoger zijn de enige gebruikers die in staat zijn om eventuele integratieblokkeringen te overschrijven. Velden zullen voor deze gebruikers niet vergrendeld lijken.

Het is mogelijk om sommige velden te vergrendelen waar gegevens naartoe worden gestuurd of van worden opgehaald voor integratiedoeleinden. U wilt deze velden mogelijk vergrendelen zodat de gegevens zichtbaar zijn voor Quinyx-gebruikers, maar niet bewerkbaar zijn.

U kunt velden vergrendelen die worden gebruikt in:

• Werknemerdetails
  • Werknemersovereenkomsten

Werknemerdetails

Om werknemerdetails te configureren, navigeert u naar Accountinstellingen > Integraties > Werknemerdetails. Klik op de categorie velden die u wilt vergrendelen voor werknemerdetails.

Onder Werknemerdetails ziet u de veldnaam aan de linkerkant, u kunt vergrendeling of ontgrendeling per veld in het midden aan- of uitzetten, en u kunt een batchvergrendeling/ontgrendeling uitvoeren onder Alles selecteren > Alles vergrendelen / Alles ontgrendelen.

Als u een veld hebt vergrendeld, blijft het zichtbaar voor alle gebruikers, maar ze kunnen het niet bewerken.

Er is een toestemming om de knop Toevoegen in het tabblad Personen uit te schakelen voor degenen onder u die de creatie van werknemers liever beperkt willen houden tot integratieopstellingen.
Lees meer over werknemersgegevens hier.

Werknemersovereenkomsten

Om werknemersgegevens te configureren, gaat u naar Accountinstellingen > Integraties > Werknemersovereenkomsten. Klik op de categorie velden die u wilt vergrendelen voor werknemersovereenkomsten.

Onder Werknemersgegevens ziet u de veldnaam aan de linkerkant, u kunt vergrendelen of ontgrendelen per veld in het midden, en u kunt een batchvergrendeling/ontgrendeling uitvoeren onder Alles selecteren > Alles vergrendelen / Alles ontgrendelen.

Als u een veld hebt vergrendeld, blijft het zichtbaar voor alle gebruikers, maar ze kunnen het niet bewerken.

Lees meer over arbeidsovereenkomsten hier.