Bewerk de details van een persoon

Updated 8/2/21 by Leigh Hutchens

Details van mensen

Bovenaan de Details van Personen kunt u de belangrijkste informatie van de werknemer toevoegen / bewerken en zijn wachtwoord beheren.

Om onjuiste / verkeerd getypte e-mailadressen te voorkomen, worden de domeinnamen in e-mailadressen geëvalueerd volgens de standaarden RFC1034, sectie 3, en RFC1123, sectie 2.1.

Initialen in werknemersfoto

Als de medewerker geen foto heeft geüpload, laten we nu de initialen van die medewerker op de medewerkerfoto zien.

Contact details

Op dit tabblad kunt u telefoonnummers opslaan in het profiel van een persoon en aanvullende communicatie-instellingen opgeven:

• Meldingen ontvangen via: Selecteer op welke manier de gebruiker meldingen moet ontvangen over ploegwisselingen, goedkeuringen voor verlofapplicaties, enz. Mogelijke waarden zijn e-mailadres, sms en Qmail.
  • Kopiëren naar e-mail: Vink dit vakje aan als Qmails naar het e-mailadres van de gebruiker moeten worden gekopieerd. Let op: dit selectievakje genereert alleen een kopie naar de e-mail van de gebruiker als de waarde "Qmail" is geselecteerd in het vervolgkeuzemenu "Meldingen ontvangen via" hierboven.

Delen tussen eenheden

In het tabblad "Delen over eenheden" kunt u ervoor kiezen om mensen te delen met verschillende eenheden wanneer de persoon beschikbaar moet zijn voor planning en om op andere eenheden te werken dan zijn / haar thuiseenheid.

• Deelbaar - Vink het vakje "Deelbaar" aan om de persoon in staat te stellen het schema te zien en bij andere eenheden te werken. Selecteer vervolgens de relevante eenheid of eenheden door op "Voeg eenheid toe" te klikken en uit de lijst te kiezen. U kunt hier indien nodig meerdere eenheden selecteren. Als het vakje "Deelbaar" is aangevinkt, maar er zijn geen eenheden geselecteerd, betekent dit dat de persoon wordt gedeeld met alle eenheden in de lijst aan de rechterkant.
  • Sta basisschema's toe op andere units - Om er zeker van te zijn dat de persoon in staat is om een basisschema te hebben (dwz niet alleen gedeeld om ad-hocploegen te nemen) voor deze units, moet het selectievakje "Sta basisschema's op andere units toe" aangevinkt zijn.
  • Sta uitrol van basisschema's toe - Als de beheerders van de geselecteerde units in staat moeten zijn om de basisschema's voor mensen uit te rollen, vink dan dit vakje aan. Anders wordt alleen toestemming verleend om de basisplanningen te maken.

Apparaten

Het tabblad "Apparaten" is standaard leeg. De eerste keer dat een medewerker zich aanmeldt bij de Quinyx mobiele app, wordt een door het systeem gegenereerde sleutel op dit tabblad geplaatst. Op het tabblad staat ook informatie over de laatste keer dat de betreffende medewerker de app heeft gebruikt.

Geautoriseerd: u moet Ingeschakeld aanvinken om de persoon in / uit te kunnen klinken via de mobiele app op een specifiek apparaat. Dit is om buddy-punching te voorkomen. Billy gaat bijvoorbeeld aan het werk en wanneer hij binnen het vereiste bereik van de werkplek is om in te toetsen, logt hij niet alleen in op zichzelf in te loggen in de Quinyx-app met het account van zijn werkmaatje Sarah, en slaat hij haar ook in.

Extra velden

Alle extra velden die zijn aangemaakt op het tabblad "Extra velden" in het tabblad "Overeenkomsten" van dit zijpaneel, worden hier weergegeven. Klik hier om het handmatige artikel te bekijken dat het tabblad "Overeenkomsten" beschrijft.

Vaardigheden

Op dit tabblad kun je vaardigheden aan een persoon koppelen. Houd er rekening mee dat vaardigheden moeten worden aangemaakt in "Werknemers> Vaardigheden" in Classic.

• Vaardigheden toevoegen: selecteer vaardigheden die de vaardigheden van de werknemer weerspiegelen. In ons voorbeeld hieronder hebben we "Till Training" toegevoegd aan onze medewerker, aangezien onze medewerker de competentie heeft die nodig is om andere medewerkers te trainen in het werken in hun winkel.
  • Vervalt: zodra een vaardigheid is toegevoegd, kan deze worden geconfigureerd om op een bepaalde datum te vervallen. Om dit toe te passen, vinkt u het selectievakje "Verloopt" aan en selecteert u de vervaldatum van de vaardigheid in het datumveld dat verschijnt.

Adres

In het tabblad "Adres" is het mogelijk om de volgende opties in te stellen:

• Adres
  • Postcode
  • stad
  • Land

Geavanceerde details

Op het tabblad "Geavanceerde details" vindt u de volgende opties:

• Automan: selecteer deze persoon om deze persoon op te nemen bij het automatisch scannen (Man Shifts).
  • Rang: selecteer een rangorde die wordt gebruikt voor automatisch scannen. De hoogst geplaatste personen (hoger aantal) worden als eerste ingepland.
  • Kaartnummer: het kaartnummer van de persoon.
  • Rapporteert aan: U kunt hier kiezen welke beheerder een Qmail ontvangt als de persoon een verlofaanvraag heeft verzonden. U kunt iedereen selecteren die een managerrol heeft in de rapporten in de vervolgkeuzelijsten.
  • Sectie: koppel de persoon aan een specifieke sectie.
  • Kostenplaats: u kunt indien nodig een persoon aan een specifieke kostenplaats koppelen.
  • Attest van eigen stoten toestaan: u kunt kiezen of de persoon zijn / haar eigen tijdstempels als manager zal goedkeuren.
  • Kan admin-portal gebruiken: u kunt kiezen of de persoon toegang heeft tot de admin-portal, die meestal beperkt is tot managers.
  • Heeft BankID: Kies of de persoon een BankID heeft om zijn identiteit te verifiëren bij het bevestigen van tijdstempels.
  • Geboortedatum: stel de geboortedatum van de persoon in.
  • Burgerservicenummer: Stel het sofinummer van de persoon in.
  • Geslacht
  • Info: Mogelijk om algemene informatie over de persoon te schrijven.

Naaste familie / voogd

In het tabblad "Nabestaanden / Voogd" heeft u de mogelijkheid om de volgende gegevens over de persoon in te voeren:

• Naast de naam van mijn kind
  • Naast de telefoon van mijn kind
  • Naam van de wettelijke voogd
  • E-mailadres van de wettelijke voogd

Bijlagen

Lees meer informatie over attachments hier .