Hoe een nieuw Consultancy Service Request Formulier (CSRF) te openen

Updated by Daniel Sjögren

Elk ingediend Consultancy Service Request Formulier (CSRF) is geldig gedurende 3 maanden vanaf de datum van indiening. Vanaf maart 2023 wordt er minimaal 4 uur in rekening gebracht voor alle soorten serviceverzoeken.

Inleiding

Wanneer u hulp nodig heeft bij technische vragen of wanneer iets niet werkt zoals verwacht, is de eerste stap altijd om contact op te nemen met onze klantenservice. Een ondersteuningsticket moet worden geregistreerd in het tabblad Nieuwe zaak . Verzoeken die naar onze klantenservice worden gestuurd, zijn altijd gratis.

Een Consultancy Service Request Formulier (CSRF) wordt geregistreerd wanneer u, als klant, consultancy hulp nodig heeft van een van onze Quinyx Application Specialisten of Solution Architects. Als uw vraag meer praktisch werk vereist, bijvoorbeeld hulp bij configuratie, updates van salarisbestanden, integraties, enz., moet u het Consultancy Service Request Formulier invullen. Werkzaamheden voor serviceverzoeken worden per uur in rekening gebracht. In de laatste fase van indiening wordt er een schatting op hoog niveau verstrekt die u moet goedkeuren.

Een CSRF kan worden gestart door een supergebruiker/Quinyx-ondersteuningscontactpersoon. Dit proces wordt gebruikt door klanten wanneer de implementatiefase is voltooid, maar u nog steeds hulp nodig heeft bij:

• AI
    • Configuratieondersteuning van algoritmen
    • Oefening optimalisatiegegevens
    • Instellen van nieuwe eenheid(en)
    • Scoping-sessie/advies
  • Wijzigen van een salarisbestand
    • Een nieuw salarisbestand maken/ontwikkelen - Standaard transactiebestand
    • Een nieuw salarisbestand maken/ontwikkelen - Standaard transactiebestand & absentiebestand
    • Een nieuw salarisbestand maken/ontwikkelen - Complex met meerdere bestanden
  • Configuratie
    • Configuratie, setup doornemen
    • Rollen en toegangsrechten (setup van rollen en toegangsrechten doornemen)
    • Tijdtrackers (nieuwe setup/wijzigingen/oplossen van problemen)
    • Feestdagen (wijzigingen/oplossen van problemen)
    • Diensttypen (setup van dienst & oproep/regels voor diensttypen)
    • Overeenkomstsjablonen (setup van nieuw overeenkomstsjabloon/wijzigingen)
    • Prognose
    • Overwerkmethoden (wijzigingen in overeenkomsten die van invloed zijn op overwerk, overwerkberekening en geplande periode)
    • Configuratie van nieuwe functionaliteit
  • Gegevensextract
    • Eenvoudig extract (bijv. werknemergegevens)
    • Aangepast gegevensextract (aanvullende velden)
    • Massaal gegevensextract
  • Digitaal contract (Scrive)
    • Een nieuw contract aanmaken
    • Wijziging in een bestaand contract in Quinyx
  • Integratieondersteuning
    • Ondersteuning bij integratie gebouwd door de klant of een derde partij
    • Geavanceerde ondersteuning met Quinyx (bestaande) integratie
    • Advies over ontwerp van integratieoplossing (nieuwe integratie) - scoping-sessie
  • Instellen van SSO
    • Web
    • Mobiel
  • Training (anders dan e-learning)
    • Standaardtraining voor planners - 1 dag
    • Standaardtraining voor supergebruikers - 1 dag
    • AI-training
  • Gegevens uploaden
    • Werknemergegevens
    • Overeenkomsten
    • Tijdtrackers
    • Eenheden aanmaken
    • Eenheden bijwerken
    • Gegevens uploaden voor centra/projecten
    • Wijzigingen in werknemergegevens

CSRF-proces

Hoe een CSRF registreren

Als u een supergebruiker bent of contact heeft met Quinyx-ondersteuning, kunt u een SRF registreren in het Quinyx Ondersteuningsportaal.

1. Selecteer Consultancy Service Request in de navigatiebalk.
  1. Selecteer Land en voer uw land in.
  2. Selecteer Categorie, en selecteer vervolgens de subcategorie Type hulp nodig voor de CSRF.
    Voorbeeld: Duitsland, AI, Ondersteuning bij configuratie van algoritme
  1. Voeg vervolgens een gedetailleerdere beschrijving van uw probleem toe (type benodigde ondersteuning, schatting van de werklast, enz.)

Werklastschatting op het hoogste niveau

Wanneer u een CSRF verzendt, geeft de volgende tekst aan dat u door dit te accepteren akkoord gaat met een "schatting van de werklast op het hoogste niveau" (de werkorder wordt in rekening gebracht volgens de daadwerkelijke werkorder).

Vanaf maart 2023 wordt er minimaal 4 uur in rekening gebracht voor alle soorten serviceverzoeken.

Bevestiging

Zodra het aanvullende taakverzoek is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail.

Beste [Klantnaam]

Bedankt voor het indienen van een Consultancy Service Request bij Quinyx!

Wat gebeurt er nu?

We zullen zo snel mogelijk de nodige middelen vinden en toewijzen. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan dit tot 7-10 werkdagen duren. De toegewezen Quinyxer zal vervolgens contact met u opnemen om vergaderingen in te plannen en het plan af te stemmen.

Houd er rekening mee dat de levertijd voor het verzoek tot 1 maand kan zijn en voor de ontwikkeling van de salarisbestanden tot wel 3 maanden kan duren.

Dank u wel!