Lås schema

Uppdaterad 6/7/21 av Leigh Hutchens

Det är möjligt att låsa en period i schemavyn i Quinyx.

Gå till Schema i det övre navigeringsfältet, klicka på de tre punkterna och sedan Lås schema.

Välj ett datum där alla scheman (skift, slag, frånvaro) låses bakåt i tiden. Du kan inte göra några ändringar under en låst period, förutom att intyga, obevisade slag och frånvaro och lägga till / redigera manuella lönetyper.

Det är inte möjligt att låsa dagens datum.

Ett låst schema visualiseras med en vit / rosa kant mellan schemat och verktygsfältet. Du kan se datumet till vilket schemat är låst på vänster sida:

Du kan inte lägga till / redigera / ta bort en manuell löntyp under en låst schemaläggningsperiod:

Observera att du kan lägga till en frånvaro utanför det låsta schemat , även när du visar en period med ett låst schemaläggningsdatum.