E-signering

Uppdaterad av Leigh Hutchens

E-signering är en tilläggstjänst. Kontakta Quinyx Support för att veta mer om hur du får tillgång till det.

Anställningsavtal kan skapas, undertecknas och distribueras digitalt via Quinyx. Du måste först ställa in e-signering i en avtalsmall innan du länkar den mallen till en anställd och inleder signeringsprocessen.

Klicka här för att läsa mer om vilka behörigheter du behöver för att konfigurera e-signering.
Du kan läsa mer om hur du ställer in e-signering i mallar för avtal här.

När du har ställt in allt kan du koppla avtalet till en specifik anställd.

1. Gå till People > och välj den anställde som du vill inleda e-signeringsprocessen för.
  2. Klicka på fliken Avtal och välj en avtalsmall som du har konfigurerat arbetsflödet för E-signering:
Du kan välja om du vill ange ett utgångsdatum för avtalet eller om det ska vara öppet.
  1. Expandera avancerade inställningskategorier > och klicka på E-signering:
  1. Du kan välja Använd mall:

Eller så kan du avmarkera det för att ställa in ditt eget arbetsflöde:

1. Du kommer tillbaka till medarbetarlistan där du nu ser en stjärna bredvid anställdens avtalsinformation, vilket indikerar att du nu kan starta signeringsprocessen:
  1. Klicka på stjärnan för att starta så ser du arbetsflödet och tillhörande mall

Du har möjlighet att förhandsgranska det associerade PDF-dokumentet innan du startar processen. Klicka på Förhandsgranska PDF-fil för att ladda ner dokumentet så att du kan granska.

1. Klicka på Starta signeringsprocessen.
  2. Ett timglas indikerar att processen startade framgångsrikt:
Du har alltid möjlighet att dra tillbaka och avsluta signeringsprocessen.
  1. När signeringsprocessen är klar ersätts timglaset med en grön bock följt av en PDF-symbol (om en PDF har länkats):
  1. Genom att klicka på det gröna krysset kan du starta en ny e-signeringsprocess:

medan du klickar på "PDF" -symbolen hämtas det undertecknade avtalet till den enhet du för närvarande använder:

När du använder Scrive och har visningsmetoden inte som standard (t.ex. BankID, SMS, etc.) kommer personer som loggar in i signeringsflödet att omdirigeras till https://www.quinyx.com/web/contract-confirmation istället för https: //web.quinyx.com .
Hänvisa till - E-signering för mer information.